}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestische isolatie voorkomt geluidoverlast

Advies, regie en controle

Akoestische klimaatplafond vermijdt weerkaatsen geluid

De functie van geluidsisolatie is letterlijk om geluid te isoleren, zodat het niet of nauwelijks in een andere ruimte hoorbaar is. Geluidsisolatie wordt vooral toegepast ín of óp muren, plafonds of vloeren. Akoestische isolatie is nodig in ruimtes waar een hoog geluidsniveau is toegestaan, zoals concertzalen, poppodia en bioscopen, maar ook in sommige ruimtes of gebouwen met een publieke functie. Pennings Akoestisch Afbouwen heeft alle kennis en kunde in huis om elke ruimte optimaal te isoleren.

Een goed akoestisch advies leidt tot de beste akoestische isolatie

Pennings Akoestisch Afbouwen zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van de akoestische oplossing, maar belangrijker nog: Pennings Akoestisch Afbouwen geeft een uitgebreid advies over geluidsisolatie, zodat u altijd verzekerd bent van de beste akoestiek. Bovendien voorkomt u met het advies dat u voor een verkeerde akoestische oplossing kiest, waardoor u achteraf niet alleen met een slechte akoestiek zit opgezadeld, maar ook nog extra kosten moet maken om de akoestiek te verbeteren. Geluidsoverlast of geluidshinder is immers een serieuze zaak. Maak daarom gebruik van ons akoestiek advies. Een goede akoestische isolatie voorkomt geluidsoverlast.

Van voortraject tot uitvoering

Akoestische isolatie met een perfect eindresultaat!
Het perfecte eindresultaat met akoestische isolatie wordt bereikt, doordat Pennings Akoestisch Afbouwen een adviserende, regisserende en controlerende rol heeft in zowel het voortraject als in de uitvoeringsfase. Dat is wat we verstaan onder betrokkenheid van huis uit. Geluidsisolatie voor muren, voor uw plafond of voor uw vloer: Pennings Akoestisch Afbouwen heeft hiervoor de specialisten in huis. Heeft u een muziekzaal, een concertzaal of oefenruimte met slechte akoestiek en die geïsoleerd moet worden? Informeer voor deze akoestische oplossing bij Pennings Akoestisch Afbouwen uit Rosmalen. Pennings staat voor maatwerkadvies en maatwerkoplossingen!

Ik wil meer informatie over akoesitsche isolatie

Zou u graag meer te weten komen over het verbeteren van de akoestiek en de akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.