Een topklasse akoestiek in uw woning

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestisch plafond

Wilt u graag dat uw huis of villa van een geluidsabsorberend akoestisch plafond wordt voorzien? We kennen allemaal wel de woningen die er perfect uitzien, maar waar de galm en echo het wonen onaangenaam maken. Als woningeigenaar wilt u natuurlijk dat uw thuisomgeving een plek is waar u zich volledig op uw gemak voelt en optimaal comfort ervaart. Uitstraling is natuurlijk bijzonder belangrijk, maar ook geluid is hierin een zeer bepalende factor. Met een naadloos akoestisch plafond, bijvoorbeeld in uw woonkamer, heeft u een optimaal akoestisch klimaat en topklasse uitstraling in één. Wij zijn dé specialist in de creatie van een naadloos akoestisch plafond voor ieder type woning.

akoestiek verbeteren
akoestisch plafond

Een akoestisch plafond is verkrijgbaar in diverse afwerkingen

Onze expertise is gericht op naadloze akoestische plafonds. Dit zijn plafonds die het mooie, strakke uiterlijk hebben van een gewoon plafond maar met de akoestische eigenschappen van een hoogwaardig systeemplafond. U kunt een naadloos akoestisch plafond in diverse ruimten plaatsen, bijvoorbeeld in de woonkamer. Er zijn vele mogelijkheden in afwerking en kleuren. Ook is het inbouwen van verlichting, LED-lijnen, speakers en dergelijke geen probleem. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Ons afbouwbedrijf is gevestigd in Rosmalen, nabij Den Bosch, maar wij verzorgen akoestische plafonds in het hele land. Uw akoestisch plafond is bij ons in goede handen vanwege:

  • Wij hebben ruim 15 jaar ervaring als specialist
  • Wij zorgen altijd voor een maatwerk plan specifiek voor uw woning
  • Wij zijn niet merkgebonden en adviseren u onafhankelijk
  • Wij hebben alle expertise in eigen huis
  • Wij werken enkel met eigen, geschoold personeel
  • Wij verzorgen de volledige installatie van A tot Z
  • Wij verzorgen de communicatie met de aannemer, elektricien en andere betrokken partijen
  • U kunt alle mogelijkheden bij ons in Rosmalen zien, horen en ervaren

Laat ons de nagalm berekenen

Om zeker te zijn van de beste akoestische maatregelen in uw woning verzorgen wij graag een akoestische screening. Hierin bepalen we de nagalmtijd vanaf de tekening, maken een nauwkeurige berekening en bieden u de beste naadloze akoestische oplossing aan die helemaal past binnen uw interieur én budget. Zo weet u ook wat u van deze oplossing mag verwachten. Kiest u ervoor om de akoestiek in huis te verbeteren middels een geluidsabsorberend akoestisch plafond in de woonkamer? Dat is verstandig; het verhoogt uw wooncomfort namelijk aanzienlijk.

Echo en nagalm verminderen

Wanneer u een nieuwe woning betrekt, kent u het vast wel: echo of hinderlijke nagalm in uw woonkamer of keuken. Het is een vorm van geluidshinder die u liever niet heeft. Dan heeft u hiervoor akoestische oplossingen nodig. Voor het verminderen van echo en nagalm is Pennings Akoestisch Afbouwen uw partner. Laat een geluidsabsorberend akoestisch plafond in de woonkamer of keuken plaatsen en uw akoestische problemen zijn verleden tijd.

Krijg meer informatie over het verbeteren van de akoestiek in de woning

Is de akoestiek in uw woning niet optimaal? Heeft u last van nagalm of echo? Ons team weet er raad mee. De akoestiek in de woning verbeteren is onze specialiteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden betreffende onze geluidsabsorberende akoestische plafonds? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag aan een geluidsabsorberend, akoestisch naadloos plafond. Bel hiervoor naar 073 – 6910527 of stuur een e-mail naar info@penningsgroep.com.