}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestisch plafond

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestisch plafond

Pennings Akoestisch Afbouwen uit Rosmalen, nabij Den Bosch, voorziet uw woonkamer, keuken of andere ruimte graag van een geluidsabsorberend akoestisch plafond. Er zijn heel wat huizen en villa’s waar de galm en echo voor irritaties zorgen, ondanks dat het interieur er waarschijnlijk goed uitziet. Uitstraling is niet alles. Het geluid in uw woning moet namelijk wel mooi zijn, wilt u echt kunnen genieten van uw thuisomgeving. Een naadloos akoestisch plafond in uw woonkamer kan bijvoorbeeld dé oplossing zijn voor uw woning. Deze akoestische plafonds zorgen niet alleen voor een optimaal akoestisch klimaat, maar ook voor een fantastische uitstraling. Ons team van experts helpt u graag aan een naadloos akoestisch plafond of voorziet u van deskundig advies.

Een naadloos en geluidsabsorberend akoestisch plafond in diverse afwerkingen verkrijgbaar

Naadloze akoestische plafonds hebben een mooi en strak uiterlijk, maar beschikken ook over de akoestische eigenschappen die voor een beter geluid zorgen in uw woning. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen zijn we gespecialiseerd in deze akoestische plafonds en bieden we graag een oplossing aan die past bij de ruimte. Wilt u bijvoorbeeld een naadloos akoestisch plafond in de woonkamer plaatsen? Dan heeft u de keuze uit diverse afwerkingen en kleuren. Ook als u verlichting, led-lijnen of speakers wilt laten inbouwen, is dat mogelijk. Wij verzorgen akoestische plafonds in het hele land en voorzien ook uw woning graag van een geluidsabsorberend akoestisch plafond.

Het berekenen van de nagalm

Naast het bieden van naadloze akoestische oplossingen die passen bij uw interieur en budget, schakelt u ons ook in voor het doen van een akoestische screening. Bij een screening bepalen we de nagalmtijd vanaf de tekening en maken we een nauwkeurige berekening. Op basis van deze berekening bieden we u een oplossing die past bij de ruimte. Wilt u bijvoorbeeld de akoestiek in huis verbeteren? Kies dan voor een geluidsabsorberend akoestisch plafond in de woonkamer.

 

Een hinderlijke echo of nagalm

Een nieuwe woning heeft vaak akoestische problemen, zoals een echo of een hinderlijke nagalm. Deze echo of nagalm wilt u natuurlijk het liefst weg hebben. Met de akoestische oplossingen van Pennings Akoestisch Afbouwen vermindert u eenvoudig de echo en nagalm in uw woning. Laat bijvoorbeeld een naadloos en geluidsabsorberend akoestisch plafond in de woonkamer plaatsen en ervaar de voordelen.

 

Vraag ons gerust om meer informatie

Als de akoestiek in de ruimte niet optimaal is, kan dit tot vervelende irritaties leiden. Wilt u deze irritaties voorkomen? Schakel dan onze ervaren experts in en ontvang advies op maat. Wilt u bijvoorbeeld een geluidsabsorberend en naadloos akoestisch plafond in uw woonkamer laten plaatsen? Dan bespreken we graag met u de mogelijkheden wat betreft akoestische plafonds. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 6910527 of info@penningsgroep.com.