}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestisch advies

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestisch advies

Bij Pennings Akoestisch Afbouwen geven we akoestisch advies op maat en realiseren we oplossingen die passen bij de ruimte waar ze voor bedoeld zijn. Onze kwalitatieve oplossingen zorgen voor een optimale akoestiek in de ruimte en zijn bovendien betaalbaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft de akoestiek van uw ruimte(s)? Lees snel verder!

Onafhankelijk akoestisch advies van een specialist

Het voordeel van ons bedrijf is dat we merkonafhankelijk werken. Hierdoor geven we altijd akoestisch advies dat het best past bij de desbetreffende ruimte, zonder bevooroordeeld te zijn. Verder kiest u ook voor ons omdat wij:

  • Experts zijn op het gebied van akoestische plafonds;
  • Voor architect, opdrachtgever en verwerker werken;
  • Kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijk tarief.

Wij maken bovendien gebruik van diverse afwerkingen om de akoestiek te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan naadloze akoestische plafonds en akoestisch spuitwerk. Om een beter beeld te krijgen van onze mogelijkheden, kunt u ook altijd onze projecten bekijken.

Ruime kennis over akoestische plafonds

Akoestische plafonds zijn in diverse kwaliteiten verkrijgbaar. Deze plafonds zijn ideaal om hinderlijke nagalm mee te verminderen of om onvoldoende geluidsabsorptie aan te pakken. Ook in esthetisch opzicht kunt u het best voor naadloze akoestische oplossingen kiezen. Deze naadloze oplossingen hebben verschillende mogelijkheden wat betreft de afwerking.

 

Ontvang meer informatie

Wilt u graag de akoestiek in een ruimte wilt verbeteren? Vraag ons dan gerust om meer informatie of akoestisch advies op maat. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen in Rosmalen, nabij Den Bosch, helpen we zowel particulieren als zakelijke klanten in heel Nederland. Neem contact met ons op via 073 – 6910527 of info@penningsgroep.com.