AKOESTIEK IN HUIS
Akoestiek verbeteren in uw woonkamer
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Akoestisch advies

Bij Pennings Akoestisch Afbouwen geven we akoestisch advies op maat en realiseren we oplossingen die passen bij de ruimte waar ze voor bedoeld zijn. Onze kwalitatieve oplossingen zorgen voor een optimale akoestiek in de ruimte en zijn bovendien betaalbaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft de akoestiek van uw ruimte(s)? Lees snel verder!

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Onafhankelijk akoestisch advies van een specialist

Het voordeel van ons bedrijf is dat we merkonafhankelijk werken. Hierdoor geven we altijd akoestisch advies dat het best past bij de desbetreffende ruimte, zonder bevooroordeeld te zijn. Verder kiest u ook voor ons omdat wij:

Experts zijn op het gebied van akoestische plafonds;

Voor architect, opdrachtgever en verwerker werken;

Kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijk tarief.

Wij maken bovendien gebruik van diverse afwerkingen om de akoestiek te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan naadloze akoestische plafonds en akoestisch spuitwerk. Om een beter beeld te krijgen van onze mogelijkheden, kunt u ook altijd onze projecten bekijken.

Waarom Pennings

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in ons Experience Center

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

Maak een afspraak
1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Ruime kennis over akoestische plafonds

Akoestische plafonds zijn in diverse kwaliteiten verkrijgbaar. Deze plafonds zijn ideaal om hinderlijke nagalm mee te verminderen of om onvoldoende geluidsabsorptie aan te pakken. Ook in esthetisch opzicht kunt u het best voor naadloze akoestische oplossingen kiezen. Deze naadloze oplossingen hebben verschillende mogelijkheden wat betreft de afwerking.

Veelgestelde vragen

Een gespoten afwerking kan in iedere RAL- of NCS-kleur worden aangebracht. In ons Kleurenlab brengen wij de spuitpleister op kleur. Hiervoor hanteren wij geen minimale afname, elke ruimte moet kunnen voldoen aan uw wensen. Heeft u nog twijfels over de kleur? Dit geldt ook voor samples. Wij zorgen ervoor dat u de samples snel ontvangt om een overwogen keuze te kunnen maken.
Een naadloos akoestisch plafond blijft altijd maatwerk. Daardoor zijn de kosten van een akoestisch plafond nogal uiteenlopend. Belangrijke indicatoren zijn het aantal m2, het aantal details dat in het plafond en de vorm van het plafond. Het blijft lastig hier een uitspraak over te doen, omdat het afhankelijk is van veel factoren. Om zeker te zijn, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit bevat een akoestische berekening met een prijs voor de budgettering.
In ons vakgebied is het ingewikkeld een akoestisch ontwerp over te brengen op tekening. De waarden van een akoestisch plafond zijn niet zichtbaar, dat kunt u alleen ervaren met uw eigen oren. Het beleven van een akoestisch plafond is mogelijk in ons experience center. Hier hebben wij verschillende ruimtes met en zonder akoestiek, zodat u een realistisch beeld heeft hoe een akoestische plafond klinkt.

Vragen?
Bel onze specialisten

073 – 6910527