De specialist in naadloze akoestische plafonds

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestisch advies

Pennings geeft objectief akoestisch advies

Akoestisch advies geven en akoestische oplossingen realiseren die het beste passen bij de desbetreffende ruimte; dat is wat we bij Pennings Akoestisch Afbouwen doen. Wij bieden kwalitatieve oplossingen tegen betaalbare prijzen. Iedere ruimte vraagt om een specifieke oplossing voor een optimale akoestiek. Dat geldt ook voor de kwaliteit van de afwerking, zoals die van een akoestisch plafond.

akoestiek verbeteren
akoestisch plafond

Wij werken merkonafhankelijk

Ons bedrijf gaat merkonafhankelijk te werk. Zo maken wij gebruik van een uitgekiende productrange, die onder meer bestaat uit naadloze akoestische plafonds en akoestisch spuitwerk. Bekijk gerust onze projecten, zodat u een goed beeld krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom moet u voor ons kiezen?

  • Altijd objectief akoestisch advies
  • Experts op het gebied van akoestische plafonds
  • Merkonafhankelijk
  • Voor architect, opdrachtgever en verwerker
  • Kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief

Alle kennis over akoestische plafonds, voor architecten, opdrachtgevers én gebruikers

Vaak zijn naadloze, akoestische ideaal om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Pennings Akoestisch Afbouwen is als expert toonaangevend en kan als onafhankelijke leverancier voor iedere situatie een passende oplossing bedenken. Wij bieden u betrouwbaar akoestisch advies én een duidelijk plan van aanpak, zodat u weet hoe u de akoestiek het beste verbetert in uw ruimte.

Akoestische plafonds zijn er in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. De belangrijkste reden om voor dit type plafonds te kiezen, is het verminderen van hinderlijke nagalm. Daarnaast wordt onvoldoende geluidsabsorptie, doordat er te veel harde materialen in de ruimte aanwezig zijn, aangepakt. Naadloze, akoestische oplossingen zijn ook in esthetisch opzicht een goede keuze, voornamelijk vanwege de mogelijkheden voor verschillende afwerkingsniveaus.

Ontvang meer informatie over akoestische plafonds

Wilt u graag de akoestiek in een ruimte verbeteren en daarover meer informatie ontvangen? Bij Pennings Akoestisch Afbouwen, gevestigd in Rosmalen nabij Den Bosch, geven we vol enthousiasme akoestisch advies aan zowel particulieren als zakelijke klanten zoals architecten in het hele land. Informeer gerust wat ons team voor u kan betekenen.