Een naadloos akoestisch plafond
de ultieme oplossing tegen galm

Akoestische panelen

Akoestische panelen kunnen worden gebruikt om een galmprobleem te bestrijden. Nadeel van dit type oplossingen is dat er veel oppervlakte nodig is en dat deze de uitstraling van de ruimte stevig beïnvloed. Dit willen de meeste mensen niet en in veel ruimtes is ook de beschikbare wand- en plafondruimte niet toereikend om akoestische panelen op te plaatsen.

Met een naadloos akoestisch plafond zijn deze vraagstukken en obstakels niet van toepassing en realiseren wij een optimaal akoestisch comfort zonder dat je dit ziet. Een gewoon plafond voor het oog en een ultieme akoestische beleving voor het oor. Dat is waar een akoestisch plafond zich onderscheid van akoestische panelen.

Wij staan garant voor een optimale akoestiek en toch een strak plafond.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Geluidsabsorptie van akoestische panelen

De akoestische panelen en akoestische wandpanelen zorgen ervoor dat door geluidsabsorptie de nagalmtijd wordt verkort en deze niet meer als hinderlijk wordt ervaren. Het aantal vierkante meters akoestisch materiaal, dat nodig is om een aangename akoestiek te bereiken, is bepalend voor het aantal of de grootte van de akoestische panelen. Bijkomend voordeel is dat deze oplossing zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld een bijzondere fotoprint, die helemaal past bij de uitstraling van de ruimte.

Voor elke ruimte

De akoestische panelen en wandpanelen passen zo in elk interieur. Niet alleen in de woonkamer, maar ook op uw werkplek of in de keuken, Hoewel elke ruimte een verschillende akoestiek kent, kunt u als uitgangspunt aanhouden dat zo’n 40% tot 50% aan akoestische panelen nodig is voor voldoende geluidsabsorptie. Uiteraard zijn onze panelen voorzien van uitstekend geluidsabsorberend materiaal.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Kantoor Droogbak Amsterdam
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Prima akoestische prestaties

In ruimtes met veel harde materialen en lege harde wanden, die in kleine ruimtes het geluid naar elkaar weerkaatsen en zo zorgen voor hinderlijke nagalm, kunt u met akoestische panelen of wandpanelen de akoestiek verbeteren. Ze hebben prima akoestische prestaties. Minder nagalm en echo betekent dat u elkaar beter kunt verstaan, u niet gestoord wordt door omgevingsgeluiden en u zich beter kunt concentreren. Kortom, een betere akoestiek met de kennis en het vakmanschap van Pennings Akoestiek.