Een naadloos akoestisch plafond
de onzichtbare oplossing tegen galm

Showroom

Akoestiek moet u ervaren. In ons experience center nemen we u graag mee in de wereld van akoestiek. We laten u het verschil ervaren van een ruimte zonder akoestiek én ruimtes met onze oplossing. Daarnaast geven we u graag advies over uw situatie en alle mogelijkheden omtrent de akoestiek.

Wij waarderen het zeer dat u eerst contact opneemt om een afpsraak in te plannen. Zo kunnen wij uw bezoek voorbereiden, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Akoestiek ervaren? kom dan langs in ons experience center

Akoestische oplossingen realiseren die het beste passen bij de desbetreffende ruimte; dat is wat we bij Pennings doen. Bij het verbeteren van de akoestiek letten we op het verminderen van nagalm, het verkorten van de nagalmtijd, geluidsabsorptie en het reduceren van geluidsoverlast. Iedere ruimte vraagt om een specifieke oplossing voor een optimale akoestiek. Dat geldt ook voor de kwaliteit van de afwerking, zoals bijvoorbeeld die van een akoestisch plafond.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en welke projecten wij reeds hebben voldaan? U vindt op onze website een uitgebreid overzicht van onze dienstverlening en onze projecten, zodat u een goed beeld krijgt van wat Pennings Akoestiek voor u kan betekenen.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Showroom
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!
Showroom

Ervaar een akoestisch plafond in ons Experience Center

Akoestiek is vaak persoonlijk en niet waarneembaar voor uw ogen. Dat maakt het complex om over te brengen, terwijl wij eindeloos kunnen vertellen over de mogelijkheden met akoestiek. Gelukkig kunt u het ook ervaren.

Het experience center is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven. In de testruimtes geven wij een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Veelgestelde vragen

Een gespoten afwerking kan in iedere RAL- of NCS-kleur worden aangebracht. In ons Kleurenlab brengen wij de spuitpleister op kleur. Hiervoor hanteren wij geen minimale afname, elke ruimte moet kunnen voldoen aan uw wensen. Heeft u nog twijfels over de kleur? Dit geldt ook voor samples. Wij zorgen ervoor dat u de samples snel ontvangt om een overwogen keuze te kunnen maken.
Het naadloos akoestisch plafond, de Eleganza, is een plaat van 25mm dikte. Het is gelijk aan twee gipsplaten van 12,5mm, zodat alle standaard inbouwelementen in het plafond passen. Bij een naadloos akoestisch plafond zijn er vrijwel geen beperkingen zoals de integratie van verlichting, inspectieluiken en armaturen. Zo maakt u geen extra kosten voor op maat gemaakte inbouwelementen.
In ons vakgebied is het ingewikkeld een akoestisch ontwerp over te brengen op tekening. De waarden van een akoestisch plafond zijn niet zichtbaar, dat kunt u alleen ervaren met uw eigen oren. Het beleven van een akoestisch plafond is mogelijk in ons experience center. Hier hebben wij verschillende ruimtes met en zonder akoestiek, zodat u een realistisch beeld heeft hoe een akoestisch plafond klinkt.
Een naadloos akoestisch plafond blijft altijd maatwerk. Daardoor zijn de kosten van een akoestisch plafond nogal uiteenlopend. Belangrijke indicatoren zijn het aantal m2, het aantal details dat in het plafond en de vorm van het plafond. Het blijft lastig hier een uitspraak over te doen, omdat het afhankelijk is van veel factoren. Om zeker te zijn, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit bevat een akoestische berekening met een prijs voor de budgettering.
Pierre

Vragen?
Bel onze specialisten

073 – 6910527