Akoestische plafondbekleding

Pennings Akoestisch Afbouwen biedt akoestische materialen en oplossingen in vele vormen en maten. Een daarvan is akoestische spuitpleister als een effectieve en veelal decoratieve vorm van akoestische plafondbekleding. Decoratief en esthetisch, want met de akoestische spuitpleister is een naadloos akoestisch plafond te realiseren. Deze naadloze oplossing is naast de akoestische prestaties ook in esthetisch opzicht onderscheidend.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Akoestische spuitpleister voor naadloze plafondbekleding

Voor welke ruimtes zijn deze plafonds geschikt?

Naadloze akoestische plafondbekleding is zeer geschikt voor ruimtes, waarin door ruimtegebrek geen mogelijkheid is voor een verlaagd plafondsysteem als akoestische oplossing. Denk bijvoorbeeld aan gewelfde plafonds. De geluidsabsorberende akoestische spuitpleisters zijn vaak ook in de ogen van de architect de ideale oplossing om nagalm te verminderen en geluidsabsorptie te vergroten.

Het voordeel is dat het relatief eenvoudig op bijvoorbeeld op reliëfplafonds of gewelfde plafond zijn toe te passen. Dat maakt het bijvoorbeeld zeer geschikt voor oude, historische gebouwen, maar vaak ook voor oude woningen en andere historische panden. Uiteraard kan deze oplossing ook toegepast worden in een moderne omgeving om bijvoorbeeld de akoestiek in de woonkamer, op kantoor of in het zwembad te verbeteren.

Wat zijn de voordelen?

Groot voordeel van deze methode om de nagalm te verminderen, is dat er geen ingewikkelde constructies hoeven te worden toegepast. De akoestische spuitpleisters kunnen bovendien uitstekend worden afgestemd op elke interieur. De kleurmogelijkheden zijn immers eindeloos.

Felix Meritis Amsterdam
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

Maak een afspraak
1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Meer geluidscomfort De allerbeste akoestiek door de vakmensen van Pennings

De fysieke belevingsruimte blijft door de akoestische spuitpleister immers in takt, terwijl het geluidscomfort aanzienlijk wordt verhoogd. De akoestische prestaties zijn verrassend goed. Pennings Akoestisch Afbouwen werkt hierbij met de beste materialen én met de beste medewerkers.

Vakmensen met verstand van zaken en ervaring, voor wie alleen het beste resultaat geldt. En dat resultaat zie je als de akoestische spuitpleister is aangebracht en afgewerkt.