De ultieme akoestische
oplossingen tegen galm

Akoestische oplossingen

Akoestische oplossingen. Daarvan zijn er veel op internet te vinden. Maar om een akoestisch probleem op te lossen of te voorkomen is er veel materiaal nodig. Maar waar laat je al deze akoestische oplossingen, is het probleem dan opgelost en ziet de ruimte er dan nog wel zo mooi uit als voorheen? Zomaar een paar vragen die dan voorbij komen en altijd vragen om teleurstelling en concessies.

Een naadloos akoestisch plafond is de ultieme optie binnen de akoestische oplossingen en hiermee zijn alle vragen direct beantwoord. Een akoestisch probleem wordt hiermee effectief voorkomen of opgelost zonder dat je het ziet. De ruimte blijft voor het oog hetzelfde maar voor het oor is het verschil immens.

Pennings staat met een naadloos akoestisch plafond garant voor een zorgeloze, effectieve oplossing voor een akoestisch probleem.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Mogelijkheden akoestische oplossingen

De akoestiek verbeteren kan op verschillende manieren en daarom zijn er diverse akoestische oplossingen mogelijk. Zo kan voor uw bedrijfspand een naadloos akoestisch plafond de beste oplossing zijn voor uw akoestiek probleem; voor de kleinere werkplek zijn akoestische panelen of akoestische platen een goede oplossing om de nagalm en echo te verminderen.

Benieuwd welke oplossing het beste op uw situatie en wensen aansluit? Wanneer u Pennings Akoestiek inschakelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zoeken de perfecte oplossing om de nagalm en echo te verminderen tot een prettig en comfortabel geluidsniveau.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Akoestische oplossingen
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!
Akoestische oplossingen

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

Maak een afspraak
1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Akoestisch plafond

Akoestiek is persoonlijk

Voor elk akoestisch probleem een oplossing. Wanneer zijn een nagalm en echo hinderlijk en wanneer wordt geluid als onprettig ervaren en spreek je van een akoestisch probleem? Dat bepalen wij niet, dat bepaalt u zelf.

Pennings Akoestiek kiest bewust voor een betrokken en persoonlijke benadering. De akoestiek verbeteren door middel van een duurzame en akoestische oplossing, dat is wat wij doen. Hierbij gaat het niet alleen om de functionele toepassing van onze akoestische plafonds, wanden, panelen en wandpanelen; het gaat er ook om dat de oplossing aansluit bij de architectuur of inrichting van de ruimte, uw persoonlijke wensen en uiteraard het akoestisch probleem oplost.

Akoestische producten en materialen

Pennings Akoestiek biedt akoestische producten en materialen voor uw woning, kantoor, zwembad, museum, bedrijfspand, concertzaal of studio om uw akoestische probleem op te lossen. Hiervoor maken wij gebruik van een uitgekiende productrange akoestische oplossingen en producten, welke allen in het teken staan van het optimaliseren van de akoestiek.

Weten wat er op het gebied van akoestiekverbetering mogelijk is en/of wilt u graag een indruk krijgen hoe akoestiek eruitziet? Wij geven u graag een indruk met een greep uit onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een indruk van onze aanpak en het eindresultaat.

Veelgestelde vragen

Dit is zeker mogelijk, al brengt het meer risico’s met zich mee. Een akoestisch plafond in een woning duurt gemiddeld 7 werkdagen, waarin wij verschillende werkzaamheden moeten verrichten. Wij zullen altijd met uiterste zorg ons werk doen, maar er bestaat een risico dat wij de inrichting beschadigen met afplakwerkzaamheden of het verplaatsen van gereedschap. Ondanks dat je (afhankelijk van de situatie) ca. een week overlast ondervindt, zal na ons bezoek, je woonomgeving weer comfortabel en aangenaam klinken.
Een gespoten afwerking kan in iedere RAL- of NCS-kleur worden aangebracht. In ons Kleurenlab brengen wij de spuitpleister op kleur. Hiervoor hanteren wij geen minimale afname, elke ruimte moet kunnen voldoen aan uw wensen. Heeft u nog twijfels over de kleur? Dit geldt ook voor samples. Wij zorgen ervoor dat u de samples snel ontvangt om een overwogen keuze te kunnen maken.
Een naadloos akoestisch plafond blijft altijd maatwerk. Daardoor zijn de kosten van een akoestisch plafond nogal uiteenlopend. Belangrijke indicatoren zijn het aantal m2, het aantal details dat in het plafond en de vorm van het plafond. Het blijft lastig hier een uitspraak over te doen, omdat het afhankelijk is van veel factoren. Om zeker te zijn, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit bevat een akoestische berekening met een prijs voor de budgettering.
In ons vakgebied is het ingewikkeld een akoestisch ontwerp over te brengen op tekening. De waarden van een akoestisch plafond zijn niet zichtbaar, dat kunt u alleen ervaren met uw eigen oren. Het beleven van een akoestisch plafond is mogelijk in ons experience center. Hier hebben wij verschillende ruimtes met en zonder akoestiek, zodat u een realistisch beeld heeft hoe een akoestisch plafond klinkt.
Pierre

Vragen?
Bel onze specialisten

073 – 6910527