Voor alle akoestische problemen zijn er oplossingen

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestische oplossingen

Heeft u behoeft aan akoestische oplossingen voor uw woning of bedrijfspand? Wanneer zijn nagalm en echo hinderlijk en wanneer wordt geluid als onprettig ervaren? Is er sprake van een akoestisch probleem? Dat bepalen wij niet, dat bepaalt u zelf. Pennings Akoestisch Afbouwen kiest bewust voor een betrokken en persoonlijke benadering. De akoestiek verbeteren door middel van duurzame en akoestische oplossingen, dat is wat wij doen met ons afbouwbedrijf in Rosmalen, in de buurt van Den Bosch.

akoestiek verbeteren
akoestisch plafond

Mogelijke akoestische oplossingen voor uw woning

De akoestiek verbeteren kan op verschillende manieren en daarom zijn er diverse akoestische oplossingen mogelijk. Zo kan voor uw bedrijfspand een naadloos akoestisch plafond de beste oplossing zijn voor uw akoestiek probleem; voor de kleinere werkplek zijn akoestische panelen of akoestische platen een goede oplossing om de nagalm en echo te verminderen. Wilt u in uw woonkamer de akoestiek optimaliseren, dan heeft u natuurlijk ook te maken met het interieur. Akoestische schilderijen kunnen dan een praktische en modieuze oplossing zijn. Benieuwd welke oplossing het beste op uw situatie en wensen aansluit? Wanneer u Pennings Akoestisch Afbouwen inschakelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zoeken de perfecte oplossing om de nagalm en echo te verminderen om tot een prettig en comfortabel geluidsniveau te komen.

Akoestische producten en materialen

Wij bieden akoestische producten en materialen voor uw woning, kantoor, zwembad, museum, bedrijfspand, villa, concertzaal of studio om uw probleem op te lossen. Hiervoor maken wij gebruik van een uitgekiende productrange akoestische oplossingen en producten, welke alle in het teken staan van het optimaliseren van de akoestiek.

Bekijk onze eerdere projecten

Weten wat er op het gebied van akoestiekverbetering mogelijk is en/of wilt u graag een idee krijgen hoe akoestiek eruitziet? Wij geven u graag een indruk met een greep uit onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een beeld van onze aanpak en het eindresultaat.

Krijg meer informatie over onze akoestische oplossingen

Wilt u graag meer weten over onze akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor belt u naar 073 – 6910527 of stuurt u een e-mail naar info@penningsgroep.com.