}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestische oplossingen op maat

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestische oplossingen

Heeft u last van een hinderlijke echo of nagalm in uw ruimte en bent u daarom op zoek naar akoestische oplossingen voor dit probleem? Ons team van ervaren specialisten in Rosmalen, nabij Den Bosch, voorziet u graag van deskundig advies en realiseert akoestische maatwerkoplossingen voor woningen, villa’s, bedrijfspanden en meer. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen bent u bovendien verzekerd van een persoonlijke en betrokken aanpak en duurzame oplossingen.

Diverse akoestische oplossingen voor uw woning of bedrijfspand

De akoestiek in een ruimte kan op verschillende manier verbeteren. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en advies te geven over de beste akoestische oplossingen voor uw woning of bedrijfspand. Voor een grotere ruimte kan een naadloos akoestisch plafond bijvoorbeeld uitkomst bieden, terwijl akoestische panelen of platen meer geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Wij helpen u niet alleen met het verminderen van de echo en nagalm, maar zorgen ook voor een mooie afwerking, zodat de akoestische oplossing een prachtige uitstraling geeft aan uw woning, bedrijfspand, villa, museum, concertzaal of zwembad.

Vraag ons gerust om meer informatie

Bent u benieuwd welke akoestische oplossingen wij voor u kunnen realiseren? Ontdek de vele mogelijkheden door onze afgeronde projecten te bekijken of neem contact met ons op via 073 – 6910527 of info@penningsgroep.com. Wij geven u graag meer informatie.