Akoestisch klimaat plafond

Akoestische klimaatplafond vermijdt weerkaatsen geluid

Een naadloos akoestisch klimaatplafond combineert akoestisch comfort met temperatuurbeheersing en niet te vergeten: met een fraaie uitstraling. Het naadloos akoestisch klimaatplafond wordt vooral toegepast in kantoren, waar een optimale geluidsabsorptie en een aangename werktemperatuur gewenst zijn. Dit geldt uiteraard ook voor kantoor aan huis. Akoestische oplossingen met een duurzaam karakter!

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Aangenaam klimaat met akoestisch plafond

Geen radiatoren en geen nagalm en echo

Verwarming in de koude maanden en verkoeling in de zomermaanden zonder de aanwezigheid van storende radiatoren om te verwarmen of grote installaties voor airconditioning. En dat in combinatie met perfecte geluidsabsorptie. Geen hinderlijke nagalm meer, maar wel een prettig werk- en leefklimaat door de beste akoestische prestaties.

Prettig klimaat en akoestiek voor grotere ruimtes

Bovendien zijn de naadloze akoestische klimaatplafonds een aanwinst voor elk interieur. Ze zijn strak en glad en uitermate geschikt voor grotere oppervlaktes, zoals in kantoren, musea, grote bedrijfsruimtes, studio’s en villa’s. Het is een akoestische oplossing die het beste van twee werelden combineert: de beste akoestiek en aangenaam klimaat. Dt is ook Pennings Akoestisch Afbouwen.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Van der Valk Schiedam
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Waarom een akoestisch klimaatplafond?

Een akoestische klimaatplafond is niet alleen voor een goede akoestiek en aangenaam binnenklimaat, maar zorgt ook voor minder uitval op de werkvloer. Het maakt een einde aan tochtige werkplekken en voortdurend wisselende temperaturen. Het is gezonder, aangenamer en leidt tot minder ziekteverzuim. En minder ziekteverzuim leidt tot een succesvollere onderneming. En dat wilt u toch ook? Informeer naar onze (naadloze) mogelijkheden. Een akoestische klimaatplafond wordt door Pennings Akoestisch Afbouwen eventueel fraai afgewerkt met stucwerk.