De ultieme akoestische
oplossing tegen galm

Akoestiek in de horeca

Rumoer, galm en echo in horeca gelegenheden hoeft niet meer. Met een naadloos akoestisch plafond kan een restaurant, vergaderzaal of bar zonder zichtbare akoestische oplossingen tot een oase van rust worden getransformeerd.

De inrichting van een gemiddelde horeca zaak is niet meer die van vroeger. Vooral de ruimtelijk uitstraling en de vele harde materialen zorgen voor akoestische problemen. Er is geen enkel restaurant dat zit te wachten op een recensie die op alle punten positief wordt beoordeeld, maar een nare bijsmaak oplevert voor klachten over het geluid.

Met een naadloos akoestisch plafond ben je verzekerd van een 5 sterren recensie op het gebied van akoestisch comfort

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Geen nagalm en echo in uw restaurant

Geluidoverlast staat hoog genoteerd in de ergernis top-10 in Nederland. Zeker in situaties in de horeca waar muziek wordt afgespeeld of veel wordt gepraat. Het is dan zaak om ervoor te zorgen dat het geluid niet op hinderlijke wijze door muren of plafonds dringt en dat de akoestiek in uw restaurant verbetert.

Tegelijkertijd is het van belang dat de geluidskwaliteit voor de bezoeker optimaal is. Pennings Akoestisch Afbouwen beschikt over alle mogelijkheden om in uw restaurant of zaal voor een maximale geluidsabsorptie zorgen. Voor restaurants bijvoorbeeld gelden weer andere eisen. Daar gaat het vaak om een gesprek zonder gehinderd te worden door holle klanken en vervelende nagalm.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Sint-Jans Bolwerk Den Bosch
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in ons Experience Center

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

De testruimtes geven een realistisch beeld hoe een gezelschap mensen klinkt zonder akoestiek ten opzichte van een groep mensen in een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest, en daarmee uw gasten.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Akoestiek in een restaurant

De akoestische oplossing moet er dus op gericht zijn om de nagalmtijd te verkorten. Bovendien is een restaurant een sfeerplek bij uitstek. Daarmee moet rekening worden gehouden met de keuze voor de akoestische oplossing en akoestische materialen. Afhankelijk van de ruimte en inrichting kunnen akoestische plafonds uitkomst bieden, die geheel op het interieur zijn af te stemmen.

Image Description

Vrijblijvend een offerte?

Een offerte met daarin de bijbehorende akoestische berekening, het verschil van akoestiek d.m.v. interactieve geluidsfragmenten de, passende naadloze plafondoplossingen en een prijs voor budgettering.

Veelgestelde vragen

Dit is zeker mogelijk, al brengt het meer risico’s met zich mee. Een akoestisch plafond in een woning duurt gemiddeld 7 werkdagen, waarin wij verschillende werkzaamheden moeten verrichten. Wij zullen altijd met uiterste zorg ons werk doen, maar er bestaat een risico dat wij de inrichting beschadigen met afplakwerkzaamheden of het verplaatsen van gereedschap. Ondanks dat je (afhankelijk van de situatie) ca. een week overlast ondervindt, zal na ons bezoek, je woonomgeving weer comfortabel en aangenaam klinken.
Een gespoten afwerking kan in iedere RAL- of NCS-kleur worden aangebracht. In ons Kleurenlab brengen wij de spuitpleister op kleur. Hiervoor hanteren wij geen minimale afname, elke ruimte moet kunnen voldoen aan uw wensen. Heeft u nog twijfels over de kleur? Dit geldt ook voor samples. Wij zorgen ervoor dat u de samples snel ontvangt om een overwogen keuze te kunnen maken.
Een naadloos akoestisch plafond blijft altijd maatwerk. Daardoor zijn de kosten van een akoestisch plafond nogal uiteenlopend. Belangrijke indicatoren zijn het aantal m2, het aantal details dat in het plafond en de vorm van het plafond. Het blijft lastig hier een uitspraak over te doen, omdat het afhankelijk is van veel factoren. Om zeker te zijn, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit bevat een akoestische berekening met een prijs voor de budgettering.
In ons vakgebied is het ingewikkeld een akoestisch ontwerp over te brengen op tekening. De waarden van een akoestisch plafond zijn niet zichtbaar, dat kunt u alleen ervaren met uw eigen oren. Het beleven van een akoestisch plafond is mogelijk in ons experience center. Hier hebben wij verschillende ruimtes met en zonder akoestiek, zodat u een realistisch beeld heeft hoe een akoestisch plafond klinkt.
Pierre

Vragen?
Bel onze specialisten

073 – 6910527