• Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Over Pennings

Elke ruimte kent haar eigen akoestische vraagstukken, dus niet elke oplossing is overal toepasbaar. Het vraagt om precisiewerk. En daar houden wij van. Het puzzelen mondt uit in een advies en uiteindelijk in de uitvoering: elke ruimte wordt voorzien van een naadloos akoestisch plafond. Samenwerken staat daarbij hoog in ons vaandel. Daarom staan wij tijdens het hele proces zij aan zij met onze opdrachtgever. Omdat wij niet alleen toonaangevend expert zijn, bedenken wij voor iedere situatie een passende oplossing.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Ontmoet ons team

Ton Pennings

Ton Pennings

Directie
Robert van der Ven

Robert van der Ven

Projectleider
Waiel Farissi

Waiel Farissi

Calculator
Erica Dortmans

Erica Dortmans

WKA en urenregistratie
Joost Vermeulen

Joost Vermeulen

Adviseur Akoestisch Bouwlab
Katinka Hendriks

Katinka Hendriks

Financiële administratie

Ervaar een akoestisch plafond in ons Experience Center

Het akoestisch kenniscentrum in Rosmalen biedt u de mogelijkheid om samen met uw opdrachtgever in afzonderlijke ruimtes vrijwel alle naadloze akoestische oplossingen die op de markt zijn te ervaren. Het beleven van akoestiek is essentieel voor het maken van een onderbouwde keuze om wel of geen akoestiek toe te passen.

Maak een afspraak
1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.