• Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Akoestische spuitpleister

Bent u op zoek naar een akoestische spuitpleister? Deze geluidsabsorberende toepassing schaft u aan bij Pennings Akoestisch Afbouwen. Wij zijn gevestigd in Rosmalen, in de buurt van Den Bosch, maar bieden onze diensten aan in het hele land. Met behulp van onze akoestische spuitpleister geven wij uw kantoor of winkelcentrum een industriële uitstraling.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Akoestische spuitpleister verbetert de akoestiek optimaal!

Allereerst geven wij u uitgebreid advies voor de betreffende ruimte. Ook wordt de nagalmtijd onderzocht, omdat op basis hiervan een akoestische oplossing kan worden aangeboden. Onze akoestische spuitpleister is geschikt voor wanden en plafonds waar geluidsabsorptie gewenst is.

De akoestische spuitpleister zorgt voor een vermindering van nagalm en verbetert zo de algehele akoestiek in de ruimte. Dit is dé ideale oplossing voor een winkelcentrum of horecagelegenheid, maar het is ook erg geschikt voor bijvoorbeeld kantoren.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

Maak een afspraak
1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.