De ultieme akoestische oplossing
om echo te verminderen

Echo in huis verminderen

Echo en galm vernielt het thuisgevoel. Dit veel voorkomend probleem is echter totaal onnodig. Echo in huis verminderen kan zonder dat je dit op eniger wijze kunt zien. Dit doen we met een naadloos akoestisch plafond.

Een naadloos akoestisch plafond is voor het oog exact hetzelfde als een gewoon plafond, maar voor onze oren een wereld van verschil. Met deze akoestische oplossing kun je echo in huis verminderen en hinderlijk galm omzetten naar een optimaal akoestisch comfort.

Echo in huis verminderen? Wij als pennings zijn met onze naadloze akoestische plafonds in staat om elke ruimte een lust te maken voor oog en oor.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

De echo in uw huis verminderen met een akoestische oplossing op maat

Een echo of nagalm in uw woning is vaak erg hinderlijk, met name als u met iemand een gesprek wilt voeren of als u naar muziek wilt luisteren. Dit geluid mengt zich vervolgens met uw gesprek of met de muziek. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen hebben we de meest efficiënte oplossing om de echo in uw huis te verminderen en de galm te reduceren.

Wij zorgen daarbij voor een mooie afwerking zodat de akoestische oplossing niet alleen de geluidsabsorptie verhoogt, maar ook een mooie uitstraling geeft aan uw woning of villa.

Waarom Pennings

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Echo in huis verminderen
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!
Echo in huis verminderen

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Onafhankelijk advies om de akoestiek te verbeteren

Als specialist in akoestische toepassingen bieden we u graag onafhankelijk advies om de echo in uw huis te verminderen en de galm te reduceren. Wij realiseren diverse projecten in heel Nederland. Zo verbeteren we de akoestiek in villa’s en woningen, maar reduceren we ook de galm in zwembaden, concertzalen, werkruimtes en musea. Met een oplossing op maat, zoals een naadloos akoestisch plafond, weten we voor iedere ruimte de galm op vakkundige wijze te verminderen.

Veelgestelde vragen

Dit is zeker mogelijk, al brengt het meer risico’s met zich mee. Een akoestisch plafond in een woning duurt gemiddeld 7 werkdagen, waarin wij verschillende werkzaamheden moeten verrichten. Wij zullen altijd met uiterste zorg ons werk doen, maar er bestaat een risico dat wij de inrichting beschadigen met afplakwerkzaamheden of het verplaatsen van gereedschap. Ondanks dat je (afhankelijk van de situatie) ca. een week overlast ondervindt, zal na ons bezoek, je woonomgeving weer comfortabel en aangenaam klinken.
Een gespoten afwerking kan in iedere RAL- of NCS-kleur worden aangebracht. In ons Kleurenlab brengen wij de spuitpleister op kleur. Hiervoor hanteren wij geen minimale afname, elke ruimte moet kunnen voldoen aan uw wensen. Heeft u nog twijfels over de kleur? Dit geldt ook voor samples. Wij zorgen ervoor dat u de samples snel ontvangt om een overwogen keuze te kunnen maken.
Een naadloos akoestisch plafond blijft altijd maatwerk. Daardoor zijn de kosten van een akoestisch plafond nogal uiteenlopend. Belangrijke indicatoren zijn het aantal m2, het aantal details dat in het plafond en de vorm van het plafond. Het blijft lastig hier een uitspraak over te doen, omdat het afhankelijk is van veel factoren. Om zeker te zijn, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit bevat een akoestische berekening met een prijs voor de budgettering.
In ons vakgebied is het ingewikkeld een akoestisch ontwerp over te brengen op tekening. De waarden van een akoestisch plafond zijn niet zichtbaar, dat kunt u alleen ervaren met uw eigen oren. Het beleven van een akoestisch plafond is mogelijk in ons experience center. Hier hebben wij verschillende ruimtes met en zonder akoestiek, zodat u een realistisch beeld heeft hoe een akoestisch plafond klinkt.
Pierre

Vragen?
Bel onze specialisten

073 – 6910527
Image Description

test

dsfsd

Download brochure