}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestische problemen verhelpen

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestische problemen

Ervaart u akoestische problemen in uw woning of bedrijfspand en wilt u deze graag verhelpen? Pennings Akoestisch Afbouwen helpt u verder met een oplossing op maat. We bekijken graag met u welk akoestisch probleem u wilt verhelpen en welke oplossing daar het beste bij aansluit. Voor iedere ruimte is natuurlijk een andere akoestiek gewenst en daar passen wij ons advies op aan.

Hinderlijke nagalm en andere akoestische problemen

In iedere ruimte kunt u last hebben van akoestische problemen. Een akoestisch probleem hangt namelijk samen met de functie van een ruimte. In een vergaderruimte of een concertzaal wilt u natuurlijk geen nagalm hebben, maar ook in uw eigen woning kan een echo of nagalm hinderlijk zijn. Wilt u een akoestisch probleem verhelpen met de hulp van onze specialisten? Dan gaan we direct aan de slag om een oplossing te vinden die de geluidsabsorptie in de ruimte vergroot en zo de galm reduceert.

De akoestiek van een ruimte verbeteren

Zoals al eerder aangegeven, gelden voor alle ruimtes andere akoestische voorwaarden. Waar nagalm in een concertzaal of vergaderruimte gezien kan worden als een akoestisch probleem, geldt dit vaak niet voor een publiek zwembad. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen houden we daar rekening mee bij het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte. Ontdekken we akoestische problemen die hinderlijk zijn in de ruimte? Dan lossen we die natuurlijk op met een akoestische oplossing op maat.

 

Neem contact op met onze specialisten

Wilt u graag een akoestisch probleem oplossen in uw woning of bedrijfspand? Neem gerust contact op met onze specialisten in Rosmalen, nabij Den Bosch, voor deskundig advies en oplossingen op maat. Wij hebben voor alle akoestische problemen wel een oplossing in huis. Bel ons op 073 – 6910527 of stuur een e-mail naar info@penningsgroep.com.