• Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Geluiddempend plafond

Indien u graag over een geluiddempend plafond wilt beschikken, is het verstandig dat u hiervoor een specialist inschakelt. Wij voorzien u graag van een akoestisch plafond dat het geluid op optimale wijze dempt. Pennings Akoestisch Afbouwen is dé expert op het gebied van akoestische plafonds. Wanneer u ons inschakelt, profiteert u van de juiste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Een geluiddempend plafond creëren kan op verschillende wijzen

Als merkonafhankelijk afbouwbedrijf geven wij u te allen tijde objectief advies omtrent uw geluiddempend plafond. Op basis van de situatie in uw ruimte vertellen wij u welke toepassingen het meest geschikt zijn. Een andere optie om uw plafond geluiddempend te krijgen, is een naadloos akoestisch plafond.

Dit zorgt voor optimale vermindering van nagalm én het ziet er ook nog eens fraai uit. Wij zijn het enige afbouwbedrijf dat naadloze akoestische plafonds aanbiedt. U vindt ons bedrijf in Rosmalen, vlak bij Den Bosch, maar wij bieden onze diensten aan in heel Nederland.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.