Een naadloos akoestisch plafond
de ultieme oplossing tegen galm

Geluiddempend plafond

Als je onnodige en hinderlijke galm en echo wil voorkomen dan denk je aan een geluiddempend plafond. Maar je wil natuurlijk de uitstraling van een gewoon plafond en toch een optimaal akoestisch comfort. Een naadloos akoestisch plafond is de ultieme oplossing om een geluiddempend plafond te combineren met de uitstraling van een gewoon plafond. Het beste van twee werelden.

Glas, stucwerk, gipskarton, PVC en tegelvloeren. Dit zijn de materialen waarmee we de hedendaagse interieurstyling invullen. Maar deze materialen staan garant voor akoestiek problematiek. Om deze uitstraling te behouden en onnodige galm te elimineren is een naadloos geluiddempend plafond nodig.

Wij garanderen een optimaal akoestisch comfort en een hagel strak plafond.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Een geluiddempend plafond creëren kan op verschillende wijzen

Als merkonafhankelijk afbouwbedrijf geven wij u te allen tijde objectief advies omtrent uw geluiddempend plafond. Op basis van de situatie in uw ruimte vertellen wij u welke toepassingen het meest geschikt zijn. Een andere optie om uw plafond geluiddempend te krijgen, is een naadloos akoestisch plafond.

Dit zorgt voor optimale vermindering van nagalm én het ziet er ook nog eens fraai uit. Wij zijn het enige afbouwbedrijf dat naadloze akoestische plafonds aanbiedt. U vindt ons bedrijf in Rosmalen, vlak bij Den Bosch, maar wij bieden onze diensten aan in heel Nederland.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Naadloze akoestiek in moderne woning
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.