Akoestische isolatie

De functie van geluidsisolatie is letterlijk om geluid te isoleren, zodat het niet of nauwelijks in een andere ruimte hoorbaar is. Geluidsisolatie wordt vooral toegepast ín of óp muren, plafonds of vloeren. Akoestische isolatie is nodig in ruimtes waar een hoog geluidsniveau is toegestaan, zoals concertzalen, poppodia en bioscopen, maar ook in sommige ruimtes of gebouwen met een publieke functie. Pennings Akoestisch Afbouwen heeft alle kennis en kunde in huis om elke ruimte optimaal te isoleren middels plafond geluidsisolatie.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Een goed akoestisch advies leidt tot de beste akoestische isolatie

Pennings Akoestisch Afbouwen zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van de akoestische oplossing, maar belangrijker nog: Pennings Akoestisch Afbouwen geeft een uitgebreid advies over geluidsisolatie, zodat u altijd verzekerd bent van de beste akoestiek. Bovendien voorkomt u met het advies dat u voor een verkeerde akoestische oplossing kiest, waardoor u achteraf niet alleen met een slechte akoestiek zit opgezadeld, maar ook nog extra kosten moet maken om de akoestiek te verbeteren.

Geluidsoverlast of geluidshinder is immers een serieuze zaak. Maak daarom gebruik van ons akoestiek advies. Een goede akoestische isolatie voorkomt geluidsoverlast.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Kantoor Vescom
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

Maak een afspraak
1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Van voortraject tot uitvoering Akoestische geluidsisolatie via plafond

Het perfecte eindresultaat met akoestische isolatie wordt bereikt, doordat Pennings Akoestisch Afbouwen een adviserende, regisserende en controlerende rol heeft in zowel het voortraject als in de uitvoeringsfase. Dat is wat we verstaan onder betrokkenheid van huis uit. Pennings Akoestisch Afbouwen heeft dé specialisten in huis voor de perfecte geluidsisolatie via het plafond.

Heeft u een muziekzaal, een concertzaal of oefenruimte met slechte akoestiek en die geïsoleerd moet worden? Informeer voor deze akoestische oplossing bij Pennings Akoestisch Afbouwen uit Rosmalen. Pennings staat voor maatwerkadvies en maatwerkoplossingen!