Akoestiek & de bouwpartner

Bouwen en akoestiek? Dat klinkt complexer dan het is. Als bouwpartner wil je natuurlijk een mooi bouwproject realiseren. Alleen is mooi niet alleen voor onze ogen bedoeld maar zijn onze oren hierin net zo belangrijk.

Tegenwoordig voeren harde materialen de boventoon in een project. Gestuukte wanden en plafonds, veel glas en harde vloeren. Dus tijd voor akoestische voorzieningen. Maar hoe pak je dat aan? En zit dat mijn bouwproject niet in de weg? Stel dat je als bouwpartner er nauwelijks omkijken naar hebt en je akoestiek kunt combineren zonder dat je dit door hebt. Dan zou je niet meer twijfelen toch?

Een naadloos akoestisch plafond ziet er hetzelfde uit als een gewoon plafond maar zorgt voor een optimaal akoestisch comfort.

Wij van Pennings zijn jouw partner op het gebied van naadloze akoestiek en zorgen voor een optimaal resultaat, zowel voor de oren als onze ogen.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Waarom Pennings?

Een bestek geeft vaak een leidraad van de bedoeling van de architect en de wens van de opdrachtgever, maar in veel gevallen zijn er alternatieven te bedenken die minstens gelijkwaardig op alle facetten, maar beter bij het project passen.

Dit kan vanuit technisch oogpunt zijn, maar ook simpelweg vanwege het budget. Wij hebben alle expertise in huis om voor u , de architect en uw opdrachtgever deze volledig te onderbouwen. Wij zijn uw Sparringpartner.

Wij kennen het reilen en zeilen op de bouw en uw belangen als aannemer

Wij denken enkel in oplossingen

Wij verzorgen de volledige installatie met enkel eigen, geschoold personeel

Wij dragen de eindverantwoordelijkheid voor onze oplossingen

Wij zijn sterk in het bedenken van oplossingen en verzorgen het beste plan van aanpak

Wij hebben alle kennis op het gebied van akoestiek en naadloze plafonds in eigen huis

Felix Meritis Amsterdam
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in ons Experience Center

Het akoestisch kenniscentrum in Rosmalen biedt u de mogelijkheid om samen met uw opdrachtgever in afzonderlijke ruimtes vrijwel alle naadloze akoestische oplossingen die op de markt zijn te ervaren. Het beleven van akoestiek is essentieel voor het maken van een onderbouwde keuze om wel of geen akoestiek toe te passen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Beste akoestische oplossing

Op voorhand samenwerken aan de beste akoestische oplossing zodat zowel u als uw opdrachtgever in een later stadium niet voor verrassingen komen te staan. Het is hard nodig om akoestische problemen, zoals nagalm en echo, te voorkomen. Bovendien is achteraf ingrijpen vaak kostbaar en onnodig als u de juiste voorbereidingen treft. Bovendien kunt u tijdens het hele proces – van bestek tot afbouwfase – rekenen op onze steun: onafhankelijk en deskundig.

Kleurmogelijkheden

Een gespoten afwerking kan in iedere RAL- of NCS-kleur worden aangebracht. Omdat er geen minimale afname is, is elke kleur ook bij kleinere projecten mogelijk. Bij een naadloos akoestisch plafond zijn er vrijwel geen beperkingen zoals de integratie van verlichting, inspectieluiken en armaturen.

Image Description

Vrijblijvende offerte?

Een akoestisch ontwerp met daarin de bijbehorende akoestische berekening, de passende naadloze plafondoplossingen en een prijs voor budgettering.

Meer informatie akoestiek & de aannemer

Bent u aannemer en wilt u dat de akoestiek voor uw klant tiptop in orde is? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.