Een naadloos akoestisch plafond
de ultieme oplossing tegen galm

Akoestische verf

Bij akoestische verf denkt men aan een naadloze uitstraling die eveneens een optimaal akoestisch comfort realiseert. Dit doe je echter niet met akoestische verf, maar met een naadloos akoestisch plafond.

Ruimtes worden tegenwoordig ingericht met vooral harde materialen zoals glas, stucwerk, gips en tegelvloeren. Het kleine beetje zachte interieur is niet voldoende om een akoestisch probleem te voorkomen. Om dit onzichtbaar op te lossen is een naadloos akoestisch plafond nodig.

Onnodige galm en echo voorkomen? Met onze akoestische plafondoplossingen behoren akoestiekproblemen tot het verleden.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

De specialist in naadloze akoestische plafonds

Met onze 15 jaar lange ervaring in naadloze akoestische plafonds is Pennings de specialist bij uitstek voor het aanbrengen van akoestische verf ook wel Akoestisch Spuitwerk genoemd. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleine of grotere projecten.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Kantoor Droogbak Amsterdam
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

Maak een afspraak
1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Voordelen akoestische verf/spuitwerk

De akoestische prestatie bepalen

Akoestisch spuitwerk bestaat uit een cellulose vezel die in laagjes van enkele millimeters wordt aangebracht op de bouwkundige ondergrond. Door het aanbrengen van verschillende laagjes kunnen we de akoestische prestatie bepalen.

Naast dat de akoestische prestaties fantastisch te noemen zijn, is akoestisch spuitwerk ook nog eens ontzettend duurzaam en milieuvriendelijk. Om deze reden is het product Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd.

Diversiteit aan structuren en kleuren

Akoestische spuitwerk is beschikbaar in verschillende structuren van grof tot fijn. Zo kan men kiezen voor een robuuste, industriële uitstraling maar ook voor een meer subtiel aangezicht.

De diversiteit aan kleuren maakt het product geschikt voor verschillende projecten en doelgroepen. Dit kan van betongrijs tot antraciet en van spierwit tot pikzwart.

Het ontastbare tastbaar maken

Akoestiek is en blijft een onderdeel van de natuurkundige wetten. Het is iets dat u enkel zelf kunt ervaren en daarom is het op voorhand lastig om u te laten ervaren wat het eindresultaat zal zijn. Want hoe zal een ruimte straks klinken als deze is opgeleverd? Is de omgeving straks akoestisch comfortabel? Dat zijn vragen waarbij de antwoorden moeilijk zijn in te beelden zonder dit te beleven.

Hoe we dit oplossen? Door een nagalmberekening voor u te verzorgen. Met deze berekening kunnen wij u een indicatie geven van de akoestische situatie met én zonder akoestische voorzieningen. Ons rapport bevat naast de uitgebreide berekening ook een eenvoudige samenvatting. Zo maken wij het ontastbare voor u tastbaar.