Een naadloos akoestisch plafond
de ultieme oplossing tegen galm

Akoestisch schilderij

Een akoestisch schilderij kan net als andere paneeloplossingen worden gebruikt om een galmprobleem te bestrijden. Nadeel van dit type oplossingen is dat er veel oppervlakte nodig is en dat deze de uitstraling van de ruimte stevig beïnvloed. Dit willen de meeste mensen niet en in veel ruimtes is ook de beschikbare wand- en plafondruimte niet toereikend.

Met een naadloos akoestisch plafond zijn deze vraagstukken en obstakels niet van toepassing en realiseren wij een optimaal akoestisch comfort zonder dat je dit ziet. Een gewoon plafond voor het oog en een ultieme akoestische beleving voor het oor. Dat is waar een akoestisch plafond zich onderscheid van een akoestisch schilderij.

Wij staan garant voor een optimale akoestiek en toch een strak plafond.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Mogelijkheden akoestisch schilderij

De mogelijkheden zijn eindeloos, want u kunt uw akoestisch wandpaneel of akoestische wandpanelen (als bijvoorbeeld een twee- of drieluik wenst) door Pennings Akoestisch Afbouwen laten voorzien van de afbeelding die u zelf wenst. Zo krijgt uw akoestische oplossing een heel persoonlijk tintje.

U kunt uw akoestisch schilderij voorzien van uw favoriete vakantiefoto of een afbeelding naar keuze die perfect past bij uw interieur. Deze akoestische oplossing van Pennings Akoestisch afbouwen is voorzien van het beste geluidsabsorberend materiaal.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Akoestisch schilderij
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Akoestiek gang Willems en U Geldermalsen

Akoestische schilderijen

Speciaal voor ruimtes die beperkte mogelijkheden bieden voor akoestische oplossingen heeft Pennings Akoestiek een bijzondere en tegelijkertijd kunstzinnige oplossing: akoestische schilderijen of akoestische wandpanelen. Deze wandpanelen verminderen niet alleen de nagalm maar ze zijn ook nog eens aangenaam om naar te kijken.

Akoestiek verbeteren op een kunstzinnige manier. Ideaal voor in de huiskamer, keuken of in de werkkamer, maar ook in kantooromgevingen komen de akoestische schilderijen uitstekend tot hun recht.