Een naadloos akoestisch plafond
de ultieme oplossing tegen galm

Akoestisch spuitwerk

Hinderlijke galm en echo is niet meer van deze tijd en kan worden opgelost met een naadloos akoestisch plafond. Hiermee kan het beste van twee werelden worden samengevoegd. Een optimaal akoestisch comfort zonder zichtbare akoestische voorzieningen.

Tegenwoordig worden woningen ingericht met veel harde materialen zoals veel raamwerk, industrieel interieur, stalen deuren, tegel of gietvloeren en ga zo door. Dit is mooi voor het oog, maar zorgt garandeert voor een slechte akoestiek. Vaak is het niet op te lossen met gestoffeerde meubels, een vloerkleed of gordijn.

Akoestisch spuitwerk is vriendelijk voor de oren, ogen en het budget. Het is een akoestische oplossing dat in veel situaties kan worden toegepast. Het robuuste, industriële uiterlijk van akoestisch spuitwerk levert een bijdrage aan het design en de stijl van ruimte en biedt comfort aan onze oren.

Pennings Akoestiek staat garant voor een ruimte zonder galm

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

De voordelen van akoestisch spuitwerk?

Door verschillende laagjes spuitwerk aan te brengen, wordt de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbeterd. Een goed voorbeeld van akoestisch spuitwerk is het akoestische vlokkenplafond. Een dergelijk plafond heeft verschillende voordelen. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren en is een akoestisch spuitplafond duurzaam en milieuvriendelijk.

Bovendien zijn deze plafonds voor verschillende projecten en doelgroepen geschikt. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen, een specialist op het gebied van naadloze akoestische plafondsystemen uit Rosmalen, nabij Den Bosch, bieden we u graag een oplossing op maat. Wij leveren diverse akoestische oplossingen, zoals een akoestisch spuitplafond of vlokkenplafond, in het hele land.

Waarom Pennings

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Hoofdkantoor Jumbo Veghel
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!
Hoofdkantoor Jumbo Veghel

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Specialist in akoestisch spuitwerk

Pennings Akoestisch Afbouwen was een ervaren specialist in het aanbrengen van akoestisch spuitwerk in diverse ruimtes, waaronder een akoestisch spuitplafond of het akoestische vlokkenplafond. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het vak en hebben gewerkt voor zowel kantoren, winkelcentra en horecagelegenheden als vele andere projecten, zowel klein als groot. Wij zijn gestopt met het aanbieden van akoestisch spuitwerk omdat wij overtuigd zijn dat een naadloos akoestisch plafond de ultieme akoestische oplossing is.

Samenwerking met Acosorb op het gebied van akoestisch spuitwerk

Wij leveren een akoestisch spuitplafond of het akoestische vlokkenplafond tegen aantrekkelijke prijzen in heel Nederland. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, bundelen we onze krachten met Acosorb. Deze partner is een van de meest toonaangevende partijen op het gebied van akoestisch spuitwerk.

Door de samenwerking van twee partijen met veel ervaring en kennis op het gebied van akoestiek, weten we u altijd van de best mogelijke oplossingen te voorzien. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor akoestisch advies en nagalm berekeningen die u een indicatie geven van de akoestische situatie van uw ruimte.