• Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Akoestisch spuitwerk

Pennings Akoestisch Afbouwen is een ervaren specialist in het aanbrengen van akoestisch spuitwerk in diverse ruimtes, waaronder een akoestisch spuitplafond of het akoestische vlokkenplafond. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het vak en werken voor zowel kantoren, winkelcentra en horecagelegenheden als vele andere projecten, zowel klein als groot.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

De voordelen van akoestisch spuitwerk?

Door verschillende laagjes spuitwerk aan te brengen, wordt de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbeterd. Een goed voorbeeld van akoestisch spuitwerk is het akoestische vlokkenplafond. Een dergelijk plafond heeft verschillende voordelen. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren en is een akoestisch spuitplafond duurzaam en milieuvriendelijk.

Bovendien zijn deze plafonds voor verschillende projecten en doelgroepen geschikt. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen, een specialist op het gebied van naadloze akoestische plafondsystemen uit Rosmalen, nabij Den Bosch, bieden we u graag een oplossing op maat. Wij leveren diverse akoestische oplossingen, zoals een akoestisch spuitplafond of vlokkenplafond, in het hele land.

Waarom Pennings

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Samenwerking met Acosorb op het gebied van akoestisch spuitwerk

Wij leveren een akoestisch spuitplafond of het akoestische vlokkenplafond tegen aantrekkelijke prijzen in heel Nederland. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, bundelen we onze krachten met Acosorb. Deze partner is een van de meest toonaangevende partijen op het gebied van akoestisch spuitwerk.

Door de samenwerking van twee partijen met veel ervaring en kennis op het gebied van akoestiek, weten we u altijd van de best mogelijke oplossingen te voorzien. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor akoestisch advies en nagalm berekeningen die u een indicatie geven van de akoestische situatie van uw ruimte.