Een naadloos akoestisch plafond
de ultieme oplossing tegen galm

Geluidsabsorptie plafond

Als je onnodige en hinderlijke galm en echo wil voorkomen dan denk je aan geluidsabsorptie door het plafond. Maar je wil natuurlijk de uitstraling van een gewoon plafond en toch een optimaal akoestisch comfort. Een naadloos akoestisch plafond is de ultieme oplossing om geluidsabsorptie van het plafond te combineren met de uitstraling van een gewoon plafond. Het beste van twee werelden.

Glas, stucwerk, gipskarton, PVC en tegelvloeren. Dit zijn de materialen waarmee we de hedendaagse interieurstyling invullen. Maar deze materialen staan garant voor akoestiek problematiek. Om deze uitstraling te behouden en onnodige galm te elimineren is geluidsabsorptie aan het plafond nodig in de vorm van een naadloos akoestisch plafond.

Wij garanderen een optimaal akoestisch comfort en een hagel strak plafond.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Geluidsabsorptie invloed op akoestiek

Voor een optimale geluidsabsorptie biedt Pennings Akoestisch Afbouwen het beste materiaal. Het spreekt voor zich dat harde materialen niet zorgen voor een goed resultaat. Materiaalkeuze is daarom van groot belang. Niet alleen het soort materiaal, maar ook de dikte van het materiaal is bepalend voor de mate van geluidsabsorptie.

De specialisten van Pennings Akoestisch Afbouwen adviseren u graag over akoestiek verbeteren in bijvoorbeeld uw muziekstudio, oefenruimte, de kamer thuis, waar het drumstel van zoonlief staat of elders door de juiste keuze geluidsabsorberend materiaal.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Simmons & Simmons Amsterdam
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in onze showroom

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

In de testruimtes geven een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Akoestische oplossingen Pennings

Welke oplossingen zijn er om de akoestiek te verbeteren door middel van geluidsabsorptie? Hiervan zijn er talloze. Er is geen eenduidige oplossing omdat ruimtes nu eenmaal van elkaar verschillen. De bedoeling van de ruimte is belangrijk (is het een woonkamer of een muziekzaal bijvoorbeeld), de vorm van de ruimte speelt mee en zo zijn er nog meer factoren die van invloed zijn op de akoestiek. Daarom is een goed advies van belang. Het zorgt ervoor dat u niet alleen de beste oplossing krijgt, maar ook dat u niet achteraf alsnog akoestiek verbeterende maatregelen moet nemen.

Wij geloven in een partnership met de architect, in het zoeken naar het juiste product bij het project. Wij zijn flexibel en niet merkgebonden. Ons advies is altijd op maat en volledig vrijblijvend; Pennings Akoestisch Architect, uw partner in het akoestische landschap.