De ultieme akoestische
oplossing tegen galm

Akoestiek in zwembaden

Een zwembad en galm? Die combinatie gaat niet meer op en is in deze tijd echt niet meer nodig. Met een naadloos akoestisch plafond veranderd het zwembad niet in uitstraling maar is het wel gedaan met alle hinderlijke galm en echo die je daarbij zou verwachten.

Tegels, stucwerk, nauwelijks interieur en zelfs het water dragen bij aan een hinderlijke akoestiek en vergallen het gevoel van rust en ontspanning, terwijl dit toch echt het doel van jouw zwembad zou moeten zijn. Maar stel dat jouw plafond dit voorkomt, zonder dat je dit kunt zien. Daar kiest toch iedereen voor? En het kan met een naadloos akoestisch plafond.

Pennings staat met zijn naadloze akoestische plafondoplossingen garant voor een optimale akoestische beleving, zelfs in een zwembad.

Vragen?
Bel onze specialisten
073 – 6910527

Vrijblijvend afspraak maken Ervaar het verschil
  • Experts in akoestiek door 20 jaar ervaring
  • Eigen en geschoolde vakmensen
  • Maatwerk akoestiek

Akoestiek in zwembad verbeteren

Echo en nagalm in het zwembad. Het is een probleem van geluidshinder dat veelvoorkomend is in zwembaden. In uw zwembad wilt u in alle rust ontspannen. Hier moet de akoestiek dus goed zijn. Echter vraagt een akoestisch plafond boven uw zwembad om een specifieke aanpak.

De akoestiek in een zwembad verbeteren; bij Pennings Akoestisch Afbouwen behoort het tot één van onze specialiteiten. Met onze 20 jaar ervaring zijn wij uw specialist in akoestische plafonds. Maandelijks voorzien wij verschillende zwembaden, welness resorts en spa’s van akoestiek. Vandaar dat je heldere en duidelijke communicatie kan verwachten. Dit betekent dat wij transparant zijn en niet beginnen aan projecten waar wij niet achterstaan. Zo waarborgen wij de kwaliteit van het product en ons vakmanschap.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Authentieke woning in Best met zwembad
Het beleven van akoestiek is essentieel kom langs en ervaar het zelf!

Ervaar een akoestisch plafond in ons Experience Center

Wij werken nauw samen met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Het is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven in testruimtes.

De testruimtes geven een realistisch beeld hoe omgeving zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Vrijblijvend advies

Ons advies is altijd vrijblijvend. Wij vinden dat u de mogelijkheid moet hebben een overwogen keuze te maken, of dat nou wel of geen akoestiek is.

2. Ontwerp & offerte

Een akoestisch plafond naar u wensen is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een document met uw werktekening, de akoestische berekening en het advies.

3. Bezoek op locatie

De theorie verschilt vaak van de praktijk. Voor aanvang worden problemen getackeld, details doorgenomen en afspraken gemaakt, om tijdens de uitvoering de communicatie soepel te doen verlopen.

Akoestiek in zwembad verbeteren

De akoestiek van uw zwembad – of de akoestische oplossing – zou moeten worden afgestemd op het gebruikerscomfort. U moet elkaar makkelijk kunnen verstaan, geluidshinder moet er niet zijn en zeker ook geen schelle geluiden. De nagalm reducerende en geluiddempende akoestische plafonds van Pennings Akoestisch Afbouwen kunnen een oplossing zijn om nagalm en echo te reduceren.

De nagalm in het zwembad verdwijnt en geluidsabsorptie is maximaal. De akoestische materialen en producten van Pennings Akoestisch Afbouwen zijn zeer geschikt voor zwembaden en sauna’s. En niet onbelangrijk: uw zwembad behoudt zijn unieke uitstraling.

Heeft uw zwembad de beste akoestische oplossing?

Een goede akoestiek in uw zwembad is niet vanzelfsprekend. Het is een ruimte die vaak vergeten wordt, terwijl hier zich vaak akoestische problemen voordoen. De inrichting rondom een zwembad is beperkt en

Image Description

Vrijblijvend akoestisch ontwerp?

Een akoestisch ontwerp met daarin de bijbehorende akoestische berekening, het verschil van akoestiek d.m.v. interactieve geluidsfragmenten de, passende naadloze plafondoplossingen en een prijs voor budgettering.

Effect akoestische materialen

Het is bij de keuze voor de akoestische oplossing natuurlijk belangrijk om te weten of deze gaat werken en de nagalm daadwerkelijk in uw zwembad verdwijnt. Vooraf de nagalm berekenen is dan aan te bevelen. Pennings Akoestisch Ontwerper doet dat met een Akoestisch Ontwerp met daarin de bijbehorende akoestische berekening.

Alternatieve oplossingen

Andere mogelijkheden om de nagalm in het zwembad te verminderen en de geluidsabsorptie te verhogen zijn akoestische panelen of platen, akoestische spuitpleister en akoestische eilanden. In sommige gevallen bieden ook akoestische schilderijen een oplossing. Echter zitten er ook nadelen aan dergelijke akoestische oplossingen. Het zijn vaak zichtbare oplossingen waardoor het invloed heeft op het interieur. Het realiseert veelal niet de akoestische prestaties dat een naadloos akoestisch plafond kan bieden.