}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestisch Schilderij

Kunstzinnige akoestiek via akoestische-schilderijen.nl

Akoestische schilderijen met een eigen afbeelding

Speciaal voor ruimtes die beperkte mogelijkheden bieden voor akoestische oplossingen heeft Pennings Akoestiek een bijzondere en tegelijkertijd kunstzinnige oplossing: akoestische schilderijen of akoestische wandpanelen. Deze wandpanelen verminderen niet alleen de nagalm maar ze zijn ook nog eens aangenaam om naar te kijken.

Akoestiek verbeteren op een kunstzinnige manier. Ideaal voor in de huiskamer, keuken of in de werkkamer, maar ook in kantooromgevingen komen de akoestische schilderijen uitstekend tot hun recht. Bekijk het filmpje links eens. En dan ziet u wat de akoestische schilderijen kunnen doen voor uw akoestiek.

Mogelijkheden akoestisch schilderij

De mogelijkheden zijn eindeloos, want u kunt uw akoestisch wandpaneel of akoestische wandpanelen (als bijvoorbeeld een twee- of drieluik wenst) door Pennings Akoestisch Afbouwen laten voorzien van de afbeelding die u zelf wenst. Zo krijgt uw akoestische oplossing een heel persoonlijk tintje. En kunt u uw akoestisch schilderij voorzien van uw favoriete vakantiefoto of een afbeelding naar keuze die perfect past bij uw interieur. Deze akoestische oplossing van Pennings Akoestisch afbouwen is voorzien van het beste geluidsaborsberend materiaal.

Waar kan ik ze bestellen?

U kunt de akoestische schilderijen van uw favoriete afbeelding voorzien en bent u na een tijdje uitgekeken op het landschap, het stilleven of het stadsaanzicht, dan kiest u gewoon weer een nieuwe afbeelding. Akoestiek verbeteren is nog nooit zo leuk geweest! Met deze kunstzinnige oplossing, geheel naar smaak samen te stellen, krijgt uw interieur de uitstraling die u wenst. Kijk eens op onze speciale website www.akoestische-schilderijen.nl naar de mogelijkheden! Wilt u meer weten over akoestische schilderijen? Neem dan contact op met Pennings Akoestisch Afbouwen.