Mail ons(073) 691-0527

Verkorten nagalmtijd, verminderen echo

Akoestisch naadloos plafond - Pennings Akoestiek

Naadloos akoestisch plafond

Naadloze akoestische plafonds of naadloze akoestische stucplafonds zijn prachtig! Voor wie hoge eisen stelt aan afwerking biedt Pennings Akoestiek deze complete akoestische oplossing. Naadloze akoestische plafonds zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze doen ook nog wat ze moeten doen: optimaal nagalm verminderen door maximale geluidabsorptie. De akoestische prestaties van de naadloze akoestische stucplafonds van Pennings Akoestiek zijn ongeëvenaard. Maar dat niet alleen.

Het is een staaltje vakmanschap, dat Pennings Akoestiek dankzij jarenlange ervaring tot in de kleinste details beheerst. Voordat het naadloze akoestische plafond wordt aangebracht is er heel wat aan voorafgegaan. Soms overleg met de architect, altijd nauw contact met de opdrachtgever. Want het gaat niet alleen om de akoestische prestaties, maar ook om de eshetische kwaliteiten. En die zijn bij Pennings Akoestiek in goede handen. Naadloos afgewerkt met de beste kwaliteit stucwerk voor een optimaal resultaat.

Geschikt voor elk interieurNaadloos akoestisch plafond - Pennings Akoestiek

Bijzonder is dat deze oplossingen op elke interieur zijn af te stemmen en voor elke ruimte geschikt te maken zijn. Ongeachte de grootte of vorm, want Pennings Akoestiek is specialist in akoestische maatwerkoplossingen. Het naadloze akoestisch plafond is strak en glad en zorgt ervoor dat u geen last heb van echo, nagalm of dat u ekaar niet goed kunt verstaan. Dat maakt ze geschikt voor onder meer musea, kantoren, woningen, concertzalen, zwembaden en studio's. De akoestiekspecialisten van Pennings Akoestiek adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook over de kleuren, want een akoestisch plafond kan in vrijwel alle kleuren worden uitgevoerd.

Echo verminderen in stijl

Naadloos akoestisch plafond in woonkamer - Pennings AkoestiekEen naadloos akoestische plafond vermindert echo in stijl! Want naast de functionaliteit zin vrijwel alle vormen en kleuren mogelijk zodat ze ook zijn af te stemmen op het interieur van uw woonkamer, kantoor, bedrijfruimte, winkel, studio of werkkamer. Pennings Akoestie adviseert u ook over bijvoorbeeld inbouwverlichting en leidingen en dergelijke, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van de beste akoestiek. Bekijk ook eens onze referenties die een indruk geven wat een naadoos akoestische plafond ook voor uw interieur kan betekenen. U ziet er talloze voorbeelden van de meest uiteenlopende projecten: van woonkamer tot museum, van kantoor tot zwembad.

Hoe werkt een naadloos akoestisch plafond?

De basis vormen de geluidsisolerende platen, die bovendien ook nog eens brandwerend zijn. De akoestische plafondplaten die Pennings Akoestiek gebruikt zorgen ervoor dat het geluid optimaal wordt geabsorbeerd en nauwelijks wordt teruggekaatst. Een prettige bijeenkomstigheid is dat deze akoestische oplossing in de ene ruimte er voor kunnen zorgen dat de geluidsoverlast in de andere ruimte afneemt doordat de geluidsoverdracht van de ruimte met naadloos akoestische plafond natuurlijk veel minder is geworden. Kenmerkend voor deze plafondsystemen, is de prachtige strakke afwerking met spuitwerk, dat in verschillende lagen kan worden aangebracht. Na het aaanbrengen van het stucwerk behoudt het plafond zijn akoestische kwaliteiten en natuurlijk - en dat is niet minder belangrijk - krijgt het een geweldige uitstraling!

Naadloos akoestisch plafond en Pennings Akoestiek

Waarom benoemen we een naadloos akoestisch plafond als een apart product? Dat komt omdat een naadloos afwerkt stucplafond met akoestische eigenschappen vakmanschap vereist. En vakmanschap vindt u bij Pennings Akoestiek. We hebben jarenlange ervaring met het monteren en afwerken. Ervaring en expertise. Dat laatste is nodig omdat u ervan verzekerd wilt zijn dat deze oplossing ook het best past bij uw situatie.

Nagalmberekening

Wat dat betreft aan we grondig te werk. Door vooraf - dat kan soms van tekening of we berekenen ter plekke de nagalm - goed in kaart te brengen aan welke akoestische prestaties moet worden voldaan. U wilt immers jarenlang kunnen genieten van een strakke naadloze afwerking. En dan vindt u in Pennings Akoestiek écht een partner die gaat voor de beste akoestische oplossing!

Naadloos akoestisch plafond

Een naadloos akoestisch plafond kan een geweldige oplossing zijn om de akoestiek te verbeteren in uw woonkamer, op kantoor of in de productiehal. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een akoestisch advies!
Wilt u meer weten over
naadloos akoestisch plafond?
Neem telefonisch contact met ons op via 073-691 0527(073) 691-0527 ofStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.comStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.com