Mail ons(073) 691-0527

Akoestisch spuitwerk en spuitpleister: vakmanschap

Akoestisch spuitwerk - Pennings Akoestiek

Akoestisch spuitwerk verhoogt geluidscomfort

Met akoestische spuitwerk of akoestische spuitleister is veel mogelijk. Geluid heeft net als kleur en inrichting invloed op onze ruimtebeleving. Goede akoestiek hoort naadloos aan te sluiten op de functie van de ruimte. Als dat niet gebeurt, dan moeten er akoestische oplossingen komen om de nagalmtijd te verkorten en de geluidsabsorptie te verhogen en vooral om het geluidscomfort te verbeteren.
 

Specialist in akoestisch spuitwerk

Dat kan met allerlei soorten akoestische materialen en producten, zoals in ons productoverzicht is te zien. Eén van die producten om de akoestiek te verbeteren is akoestische spuitwerk. Pennings Akoestiek is ook hierin gespecialiseerd. Het is een oplossing die de nagalm vermindert en geluid absorbeert. Onze opdrachtgevers hebben een keuze uit een breed aanbod aan mogelijkheden voor akoestische spuitpleister. Akoestische oplossingen die bovendien in alle kleuren te realiseren zijn. Hiermee is het kleurtechnisch op elk interieur of inrichting af te stemmen en op elke functie van de ruimte. Een kantoor, waar geconcentreerd moet worden gewerkt, heeft wellicht een pleister in een neutrale kleur nodig, terwijl een bioscoopzaal juist bij donker gebaat is. Het is dus voor vele ruimtes geschikt en in kleur uitstekend af te stemmen op het interieur.
Akoestisch spuitpleister - Pennings Akoestiek

Functie tweeledig

De functie van akoestisch spuitwerk is dus tweeledig: primair gaat het natuurlijk om het verminderen van nagalm, maar daarnaast moet de kleur uiteraard worden afgestemd op de functie van de ruimte of het interieur. Het is in diverse diktes op te brengen, afhankelijk van de gewenste akoestische prestaties. Behalve voor plafonds is het ook geschikt voor wanden.

Akoestisch spuitpleister voor elke ondergrond

Onderhoudsarm en duurzaam

Akoestische spuitpleister van Pennings Akoestiek is geschikt voor vrijwel elke ondergrond. Het is bovendien onderhoudsarm én duurzaam en het zorgt voor een naadloos en strak resultaat met prima akoestische prestaties. De kwaliteit heeft vooral te maken met het productieproces, maar het aanbrengen is echt vakwerk. En bij vakwerk horen de beste vakmensen én de beste producten. Niet voor niets werkt Pennings Akoestiek nauw samen met Sto Isoned. Informeer eens naar de mogelijkheden voor úw ruimte en geniet straks van een perfecte akoestiek!

Akoestisch spuitwerk

Misschien nooit aan gedacht om met behulp van akoestische spuitpleister de aoestiek te verbeteren? Informeer eens naar de mogelijkheden!
Wilt u meer weten over
akoestisch spuitwerk?
Neem telefonisch contact met ons op via 073-691 0527(073) 691-0527 ofStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.comStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.com