Mail ons(073) 691-0527

Akoestische plafonds voor vrijwel elke ruimte

Akoestisch plafond: naadloos naar het beste geluidscomfort

Akoestisch stucplafond - Pennings AkoestiekMet een akoestisch plafond en akoestische plafondpanelen van Pennings Akoestiek gaat het geluid niet meer alle kanten op. Storende nagalm wordt niet alleen veroorzaakt door harde en gladde wanden, maar ook door plafonds die het geluid terugkaatsen door slechte akoestiek. Pennings Akoestiek heeft voor elke situatie, waarin het plafond in negatieve zin bijdraagt aan de geluidskwaliteit, een oplossing in de vorm van een akoestische plafond (of akoestisch stucplafond). Een oplossing die functioneel en esthetisch is. Die zorgt voor maximale geluidabsorptie én die van toegevoegde waarde is op de totale ruimtebeleving.

Als u voorkeur heeft voor een levendig lijnenspel of juist organische en ronde vormen, dan zoekt Pennings Akoestiek de optimale akoestische oplossing bij uw wens. Een oplossing die werkt. En dat hoort u. Dat is de meerwaarde van ons maatwerk.

Verhoging geluidsabsorptie

Akoestisch naadloos stucplafond - Pennings Akoestiek

De mogelijkheden om geluidsabsorptie te verhogen met een akoestisch plafond, die bovendien op verschillende manieren kan worden afgewerkt, zijn eindeloos. Pennings Akoestiek is onder meer gespecialiseerd in strakke, naadloze akoestische plafonds of stucplafonds, die zowel geïntegreerd kunnen worden in een modern, tijdloos ontwerp of juist in een historische omgeving.
Deze oplossingen zijn bij uitstek geschikt om de nagalmtijd te verkorten en kunt u helemaal afstemmen op uw interieur.
Een akoestisch plafond en akoestische plafondpanelen zorgen niet alleen voor minder nagalm, maar ook voor een perfect geluidscomfort.

Kleur en stijl

Een akoestisch plafond heeft als primaire doelstelling de nagalm te verminderen, de geluidsabsorptie te verhogen of populair gezegd de echo te verminderen. Naast akoestiek verbeteren hebben deze akoestische oplossingen (zeker in de woonkamer en in andere ruimtes thuis of op kantoor) ook een esthetische functie. Er zijn verschillende stijlen mogelijk (met rondingen bijvoorbeeld) en allerlei kleuren. Pennings Akoestiek adviseert u graag hierin. En wilt u bijvoorbeeld verbouwen, aanbouwen of nieuw bouwen en daarbij rekening houden met de akoestiek, dan kan een dergelijke oplossing uitkomst bieden. Heeft u een architect in de arm genomen, dan kan hij altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend akoestisch advies.

Akoestisch plafond en Pennings Akoestiek

Een akoestisch plafond kan in vele gevallen een prima oplossing zijn om de akoestiek te verbeteren. In uw woonkamer bijvoorbeeld, maar ook elders, zoals op kantoor, spreekkamer of zelfs museum. Voordat u besluit om hiertoe over te gaan, moeten we eerst enkele zaken op en rijtje zetten. Akoestische plafonds zijn er in verschillende kwaliteiten. Het uitgangspunt van Pennings Akoestiek is dat we altijd kiezen voor een akoestische oplossing die het best bij u of uw situatie past. Daarvoor maken we eerst een akoestiekberekening vanaf tekening of berekenen we de nagalm in de ruimte waar een akoestische oplossing moet komen. Na de berekening of meting weten we aan welke prestatie-eisen de akoestiek oplossing moet voldoen. Hieruit blijkt welke akoestische plafondpanelen voor u volstaan.


Montage

Ook de montage van uw nieuwe plafond kunt u met een gerust hart overlaten aan Pennings Akoestiek. En dat geldt ook over de afwerking. Onze vakmensen hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar ze zijn ook de besten in hun vak. U wilt immers nog jarenlang genieten van een mooie, strakke en naadloze akoestische oplossing! Na montage maken doen we eventueel opnieuw een nagalmmeting om te kijken of de akoestische oplossing die we gekozen hebben, voldoet aan uw verwachtingen én natuurlijke aan de berekeningen vooraf.

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen zoals akoestische plafondpanelen om de akoestiek in uw leef- en woonruimte te verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Bel 073-6910527 of 06-53344387 voor meer informatie over onze geluidsoplossingen.

Akoestisch plafond

Iets voor u?

Een akoestisch plafond kan een geweldige oplossing zijn om de akoestiek te verbeteren in uw woonkamer, op kantoor, studio of in de productiehal. Meer weten of een derelijke oplossing iets voor u is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend akoestisch advies!
Wilt u meer weten over
akoestisch plafond?
Neem telefonisch contact met ons op via 073-691 0527(073) 691-0527 ofStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.comStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.com