Geluidsabsorptie op een plafond

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Geluidsabsorptie plafond

Geluidsabsorptie op uw plafond is vaak gewenst wanneer geluid hinderlijk is. Een bordje ‘stilte’ is vaak niet voldoende. In ruimtes waar bijvoorbeeld wordt gestudeerd (onderwijs), gelezen (bibliotheken) of waar wordt gewerkt, kan elke vorm van geluid storend zijn. Akoestiek verbeteren door geluidsabsorptie zorgt ervoor dat de akoestiek wordt verbeterd en u elkaar beter kunt verstaan. Simpelweg doordat omgevingsgeluiden deels door het absorptiemateriaal worden opgenomen. Door geluidsabsorptie wordt bovendien de nagalm verminderd, waardoor het oorspronkelijke geluid zich niet mengt met het teruggekaatste geluid.

akoestiek verbeteren
akoestisch plafond

De keuze voor het materiaal is belangrijk voor de geluidsabsorptie van uw plafond

Voor een optimale geluidsabsorptie van het plafond in uw pand biedt Pennings Akoestisch Afbouwen in Rosmalen, nabij Den Bosch, het beste materiaal. Wij voorzien kantoorpanden, musea en horecagelegenheden in het hele land van akoestische toepassingen. Een van de mogelijkheden voor uw pand is het gebruikmaken van akoestisch spuit- en pleisterwerk op uw plafond om de geluidsabsorptie te verbeteren. Echter is niet alleen het soort materiaal, maar ook de dikte van het materiaal bepalend voor de mate van geluidsabsorptie. De specialisten van Pennings Akoestisch Afbouwen adviseren u graag over akoestiek verbeteren in bijvoorbeeld uw muziekstudio, oefenruimte, de kamer thuis waar het drumstel van zoonlief staat of elders door de juiste keuze geluidsabsorberend materiaal.

Profiteer van onze akoestische oplossingen

Welke oplossingen zijn er om de akoestiek te verbeteren door middel van geluidsdemping en geluidsabsorptie? Hiervan zijn er talloze. Er is geen eenduidige oplossing omdat ruimtes nu eenmaal van elkaar verschillen. De functie van de ruimte is belangrijk (is het een woonkamer of een muziekzaal bijvoorbeeld), de vorm van de ruimte speelt mee en zo zijn er nog meer factoren die van invloed zijn op de akoestiek. Wij voorzien u daarom te allen tijde van een oplossing op maat.

Benader ons voor een plan op maat

Wanneer u graag advies wilt hoe u de akoestiek in huis kunt verbeteren via geluidsabsorptie van het plafond, is het raadzaam dat u contact met ons opneemt. Wij stellen graag een plan op maat voor u samen. Bel gerust naar 073 – 6910527, stuur een e-mail naar info@penningsgroep.com of vul ons contactformulier in.