}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

De geluidsabsorptie van uw plafond

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Geluidsabsorptie plafond

Als u hinderlijk geluid ervaart, zoals een echo of nagalm, wilt u het liefst de geluidsabsorptie van uw plafond verbeteren. Vooral in publieke ruimtes waar het vaak stil is kan een echo of nagalm heel storend zijn. Denk bijvoorbeeld aan bibliotheken of werkruimtes. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen in Rosmalen, nabij Den Bosch, voorzien we u graag van een passende oplossing om de akoestiek te verbeteren.  

Diverse oplossingen om de geluidsabsorptie van uw plafond te verbeteren

Met de maatwerkoplossingen van Pennings Akoestisch Afbouwen verbetert u gegarandeerd de geluidsabsorptie van uw plafond en daarmee ook de akoestiek in de ruimte. Voor iedere ruimte zoeken wij een passende oplossing, of het nu om uw woning gaat of een openbaar zwembad. Een van de vele mogelijkheden die wij bieden is bijvoorbeeld akoestisch spuit- en pleisterwerk. Met dit spuitwerk verbetert de geluidsabsorptie en reduceert nagalm. Wilt u een geluiddempend plafond in uw woning of bedrijfspand? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden op basis van uw wensen.

Benader ons voor deskundig advies op maat

Wilt u de geluidsabsorptie van uw plafond en daarmee de akoestiek in de ruimte verbeteren? Onze experts helpen u graag verder met deskundig advies en een passende oplossing. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via 073 – 6910527 of info@penningsgroep.com.