}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Een topklasse akoestiek in uw woning

We kennen allemaal wel de woningen die er perfect uitzien, maar waar de galm en echo de situatie onaangenaam en soms zelfs onleefbaar maken.

Als woningbezitter wilt u natuurlijk dat uw thuisomgeving een plek is waar u zich volledig op uw gemak voelt en optimaal comfort ervaart. Uitstraling is natuurlijk bijzonder belangrijk, maar ook geluid is hierin een zeer bepalend factor. Met een naadloos akoestisch plafond heeft een optimaal akoestisch klimaat en een topklasse uitstraling in één. Wij zijn de specialist op het gebied van naadloze akoestische plafonds. Waarom uw akoestisch plafond bij ons in goede handen is?

  • Ruim 15 jaar ervaring als specialist
  • Wij zorgen altijd voor een maatwerk plan, specifiek voor uw woning
  • Wij zijn niet merk gebonden kunnen u onafhankelijk adviseren
  • Wij hebben alle expertise in eigen huis
  • Wij werken enkel met eigen, geschoold personeel
  • Wij verzorgen de volledige installatie van A tot Z
  • Wij verzorgen de communicatie met de aannemer, elektricien etc.
  • U kunt alle mogelijkheden bij ons zien, horen en ervaren

Komt u gewoon eens vrijblijvend bij ons luisteren onder het genot van een bakje koffie .

Akoestische oplossingen

Onze expertise is gericht op naadloze akoestische plafonds. Dit zijn plafonds die het mooie, strakke uiterlijk hebben van een gewoon plafond maar met de akoestische eigenschappen van een hoogwaardig systeemplafond. Er zijn vele mogelijkheden in afwerking en kleuren. Ook is het inbouwen van verlichting, LED-lijnen, Speakers en dergelijke geen probleem. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Nagalm berekenen

Om zeker te zijn van de beste akoestische maatregelen in uw woning, verzorgen wij graag een akoestische screening voor uw woning. Hierin bepalen we de nagalmtijd vanaf tekening, maken een nauwkeurige berekening en bieden u de beste naadloze akoestische oplossing aan die helemaal past binnen uw interieur én budget. Zo weet u ook wat u van uw akoestische oplossing mag verwachten.
De akoestiek in de woning verbeteren? Het zal uw wooncomfort aanzienlijk verhogen.

Project uitgelicht

OPTIMALE AKOESTIEK IN VILLA

Akoestisch plafond zorgt voor minder nagalm
Architect Thomas de Gier staat erom bekend dat hij naar een optimaal comfort streeft voor zijn opdrachtgevers. Hij wilde de akoestiek in deze Gelderse Villa niet laten afhangen van de inrichting en liet de nagalm vooraf door Pennings Akoestiek berekenen. In dit strak en ruimtelijk ontworpen woning kwam de nagalm op ruim 2,5 seconden waar echter 0.8 seconden gewenst is. Door het plaatsen van een naadloos akoestisch plafond is dit voorkomen. Door vooraf te zorgen voor een akoestische oplossingen zijn ingrepen achteraf om de akoestiek te verbeteren en de nagalmtijd te verminderen niet nodig. Hierdoor hoeven ook geen extra kosten te worden gemaakt en kan het ontwerp volledig intact worden gelaten.

Thomas de Gier Achitecten
Prins Mauritslaan 12
5263 AX Vught
The Netherlands

Echo en nagalm verminderen

Als u een nieuwbouwwoning betrekt, kent u het vast wel: echo of hinderlijke nagalm in uw woonkamer of keuken. Het is een vorm van geluidshinder. Geluidshinder die u liever niet heeft. Misschien kunt u door slechte akoestiek elkaar niet goed verstaan, wordt muziek luisteren een ergernis en hoort u het geluid van de televisie door de nagalm twee keer. Dan zijn akoestische oplossingen hard nodig.
Voor welke akoestische oplossing u ook kiest: met Pennings Akoestiek heeft u altijd de juiste partner.

Meer informatie akoestiek in de woning verbeteren

Is de akoestiek in uw woning niet optimaal? Heeft u last van nagalm of echo? Bij Pennings weten wij er raad mee. De akoestiek in de woning verbeteren is onze specialiteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze projecten