}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestiek verbeteren

De doelgroepen

 

Akoestiek verbeteren nieuwbouw en renovatie

Bij het verbeteren van de akoestiek staat de beleving van de eindgebruiker altijd centraal; zowel particulier als zakelijk en voor zowel nieuwbouw als voor renovatie en herbestemming. Dit houdt in dat een akoestisch probleem en de daarbij behorende akoestische oplossing van Pennings Akoestisch Afbouwen altijd betrekking heeft op verschillende doelgroepen. Ook de functie van de ruimte speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Een bepaalde mate van nagalm wordt in een zwembad als aanvaardbaar ervaren, maar in een museum juist weer niet.

De beste akoestische oplossing

De akoestische oplossing in het ontwerp moet door de aannemer en de vakman vlekkeloos worden uitgevoerd, want de beste akoestische oplossing bereik je per slot van rekening alleen door een vloeiende samenwerking in zowel de ontwerpfase als de uitvoeringsfase. 

De akoestiek verbeteren door middel van een perfecte samenwerking, dat is de sleutel tot succes. Het is de manier om geluidshinder te reduceren en nagalm te verminderen. Een geoliede samenwerking leidt ook tot de meest efficiënte aanpak, omdat we geloven in betrokkenheid bij elk project: van het ontwerp tot en met de oplevering, zodat de kwaliteit tijdens het gehele proces optimaal is.

Een samenwerking die uiteindelijk leidt tot het echt verbeteren van de akoestiek door middel van de beste akoestische oplossing in de vorm van akoestische plafonds, akoestische panelen, baffles, akoestische eilanden, akoestisch spuitwerk of akoestische spuitpleister. Pennings Akoestisch Afbouwen is hierin absoluut dé ideale partner.

Meer informatie akoestiek verbeteren

Zou u graag meer te weten komen over onze werkwijze m.b.t. het verbeteren van de akoestiek? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen vertellen we u vol enthousiasme graag meer over de vele mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend een akoestisch ontwerp ontvangen op basis van uw werktekening? Kijk dan op www.akoestischarchitect.nl en vraag vandaag nog advies op maat.

Pennings Akoestisch Afbouwen, uw partner in akoestiek