}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestiek in overige ruimtes

Akoestiek verbeteren loont

Elke ruimte verdient de beste akoestiek

Heeft u bijzondere wensen ten aanzien van akoestiek of wilt u de akoestiek verbeteren in een specifieke ruimte? In uw kelder, uw winkel, de corridor, de lobby van uw hotel of wellicht wilt u een betere akoestiek in de stationshal, de wachtruimte of in uw clubhuis. Neem dan vooral contact op met Pennings Akoestisch Afbouwen, voorloper en specialist in akoestische oplossingen. U kunt ook gebruikmaken van onze service: het 3-stappenakoestiekplan voor een vrijblijvende nagalmberekening om ook in uw ruimte de akoestiek te verbeteren. Uw ruimte verdient immers de beste akoestiek. Niet zozeer als vertrekpunt, maar vooral als eindresultaat. Het beste eindresultaat bereikt u met de persoonlijke aandacht en vakkennis van Pennings Akoestisch Afbouwen uit Rosmalen: ongehoord goed. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden om de akoestiek te verbeteren: akoestische plafonds,  akoestisch spuitwerk én akoestische oplossingen op maat!

Specialist in akoestische oplossingen

Akoestiek verbeteren levert meer op dan het wegnemen van nagalm. Het leidt ertoe dat je elkaar tijdens een gesprek kunt verstaan, geluidshinder verdwijnt, waardoor je geconcentreerder kunt werken, TV-kijken wordt ineens weer aangenaam door het verbeteren van akoestiek en in het zwembad wordt geluidsoverlast tot een minimum beperkt. Akoestiek verbeteren is een specialisme die Pennings Akoestiek als geen ander beheerst. En dat betekent dat we voor elke ruimte, hoe afwijkend deze ook is, de beste akoestische oplossingen kunnen bieden. 

Akoestiek afhankelijk van functie van de ruimte

Waar ruimte is, is akoestiek. Afhankelijk van de functie van de ruimte, is de waarde van akoestiek telkens anders. Nagalm in een vertrekhal is eerder aanvaard dan echo in de wachtkamer bij uw huisarts. In het eerste geval hoeven geen akoetische maatregelen worden genomen; in het tweede geval zijn akoestische oplossingen wel gewenst.

Meer informatie over akoestiek in ruimtes

Zou u graag meer te weten komen over het verbeteren van de akoestiek en de akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.