Villa Geldermalsen

Opdrachtgever
Van Dinther Bouwbedrijf
Architect
Lenz Architecten

Spotlight interview met Dré van Dinther

''Mijn naam is Dré van Dinther en ik ben dagelijks druk met mijn mooie bouwbedrijf in Schaijk. Mijn passie voor het vakmanschap ligt bij het maken van mooie werken waarbij kwalliteit en detail centraal staat.

Als bouwbedrijf doen wij graag veel zelf, alle kennis en kunde in eigen huis. Zo hebben wij een eigen timmerwerkplaats en natuurlijk vele goede timmerlieden, metselaars en zelfs voegers in dienst. Vakmensen die echt hun vak echt goed verstaan. Ik geloof in vaste dienstverbanden, met goed opgeleide en loyale vakmensen. Wij zijn met name gericht op maatwerk, bijzondere projecten zoals restauratie van monumenten en bouwen van droomhuizen.

In de droomhuizen die wij veelvuldig mogen bouwen is een goede akoestiek essentieel. Iedere villa die wij bouwen wordt voorzien van akoestische plafonds. In het verleden moesten wij dit vaak uitleggen, maar inmiddels zijn de goede architecten er wel van doordrongen. Omdat wij vaak vroeg betrokken worden in het ontwerptraject, kan dit altijd worden voorzien. Ikzelf ben gevoelig voor akoestiek en aan de akoestiek kun je ook aflezen in hoeverre een woning echt goed doordacht is. Een huis kan nog zo mooi ontworpen en goed gebouwd zijn, maar als de akoestiek niet goed is wordt het nooit een droomhuis.

De ervaring met Pennings is al tientallen jaren goed, kundig en ze blijven zich ontwikkelen. Daarnaast een prettig Brabants bedrijf met korte lijnen. Het zijn, net als wij, ook echte liefhebbers die niet tevreden zijn met een 6 maar altijd willen gaan voor de 10.

Van Dinther Bouwbedrijf werkt al jarenlang met vele vaste bedrijven en Pennings Akoestisch Afbouwen is ongetwijfeld daar één van. Ik zou Pennings aanbevelen voor hun vakmanschap, kennis en kunde.''

Dré van Dinther
Directeur, Van Dinther Bouwbedrijf Schaijk

"Akoestische oplossingen die het beste passen bij de desbetreffende ruimte "