Goede akoestiek in de woonkamer

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestiek in huis

Goede akoestiek in een huis of villa is van groot belang, maar kent tegelijkertijd een persoonlijke beleving. Wat voor de een als comfortabel wordt ervaren, geldt voor de ander als hinderlijk of minder aangenaam. Akoestische problemen in uw woning, zoals hinderlijke nagalm of echo, zijn vaak eenvoudig te verhelpen en op te lossen. Voor een puur persoonlijke akoestiek in uw huiskamer heeft Pennings Akoestisch Afbouwen alle nagalmbeperkende en akoestische oplossingen waaronder akoestische plafonds of panelen, sfeervolle en unieke akoestische schilderijen, akoestisch pleisterwerk en akoestische isolatie.

akoestiek verbeteren
akoestisch plafond

De akoestiek in huis wilt u direct op orde hebben

Akoestische problemen in een woonkamer hebben niet alleen een functionele kant, maar ook een esthetische. Akoestische plafonds kunnen naadloos worden geïntegreerd en helpen tevens om uw akoestische problemen op te lossen. Indien uw woning onder architectuur is of wordt ontworpen, dan is het vaak zinvol om al in de ontwerpfase overleg te hebben met uw architect om eventuele akoestische problemen op tekening op te lossen. Pennings Akoestisch Afbouwen is daarbij de ideale partner om reeds in de ontwerpfase akoestische problemen op te sporen en op te lossen in huis, maar ook in villa’s!

Een akoestische oplossing vooraf bespaart kosten

Wanneer u de akoestiek in huis tijdig op orde heeft, kan dat veel kosten besparen. Om naderhand bijvoorbeeld een gestuct akoestisch plafond te monteren, kost immers veel meer geld dan vooraf alles in orde maken. Als een akoestisch plafond reeds in de ontwerpfase wordt meegenomen, dan hoeft u geen onnodige kosten achteraf te maken. En de akoestische oplossing hoeft niet altijd ingrijpend te zijn. Soms kunt u volstaan met eenvoudige akoestische panelen of schilderijen.

Nagalm in uw werkkamer of elders thuis?

Uiteraard vergen ook andere ruimtes in huis een specifieke akoestiekoplossing. Denk daarbij aan uw werkkamer, de hal met stenen vloer of wellicht de grote kelderruimte. Het gaat hierbij niet om standaardoplossingen, maar om oplossingen op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een betere akoestiek in huis woont prettiger! Geen echo in uw werkkamer als u rustig wilt telefoneren of nagalm in uw slaapkamer. Hoge hakken in de hal? Met de akoestische oplossingen van Pennings Akoestisch Afbouwen is dat geen enkel probleem meer.

Wij vertellen u graag meer over het verbeteren van de akoestiek in huis

Bent u nieuwsgierig naar onze akoestische oplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons afbouwbedrijf in Rosmalen, vlak bij Den Bosch. Onze vakmensen vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Indien u behoefte heeft aan akoestisch advies kunt u ons bereiken via 073 – 6910527 of door een e-mail te sturen naar info@penningsgroep.com.