}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestiek in huis

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestiek in huis

Als u de akoestiek in uw huis of villa wilt verbeteren, zijn wij van Pennings Akoestisch Afbouwen u graag van dienst. Iedereen ervaart akoestiek anders en daarom bieden we altijd een oplossing die aansluit bij de wensen van u als opdrachtgever en van de architect. We verhelpen niet alleen de akoestische problemen in de ruimte, maar zorgen daarbij ook voor een mooie afwerking.

De akoestiek in huis verbeteren met een akoestisch plafond

Er zijn diverse manieren om de akoestiek in huis te verbeteren. Een veelgebruikte oplossing is het naadloze akoestische plafond. Dit plafond is naadloos te integreren, waardoor uw woning een mooie uitstraling krijgt. Daarnaast worden de akoestische problemen in uw huis eenvoudig opgelost. Of u nu een akoestische oplossing wenst voor uw woning, bedrijfspand, villa, zwembad, concertzaal, museum of andere ruimte; wij vinden altijd wel een passende oplossing. Ook als uw woning of pand nog in de ontwerpfase zit, kunt u ons inschakelen. In overleg met de architect sporen wij eventuele akoestische problemen op en onderzoeken we direct hoe we deze kunnen verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wilt u de akoestiek in uw huis, villa of bedrijfspand verbeteren en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen. Ons team uit Rosmalen, nabij Den Bosch, geeft u graag akoestisch advies op maat. Bel ons op 073 – 6910527 of stuur een e-mail naar info@penningsgroep.com.