}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

De echo in uw huis verminderen

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Echo in huis verminderen

Wilt u graag de echo in uw huis verminderen en de galm reduceren? Dat begrijpen wij! Een echo of nagalm in uw woning is vaak erg hinderlijk, met name als u met iemand een gesprek wilt voeren of als u naar muziek wilt luisteren. Bij een echo wordt het geluid teruggekaatst via harde en gladde oppervlakken. Dit geluid mengt zich vervolgens met uw gesprek of met de muziek. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen hebben we diverse maatwerkoplossingen om de echo in uw huis te verminderen en de galm te reduceren.

De echo in uw huis verminderen met een akoestische oplossing op maat

Als u de echo in uw huis wilt verminderen, heeft u bij Pennings Akoestisch Afbouwen de keuze uit diverse oplossingen. U kunt de galm verminderen en de akoestiek verbeteren met een naadloos akoestisch plafond, maar bijvoorbeeld ook met akoestische panelen, akoestisch spuitwerk of akoestische schilderijen. Wij zorgen daarbij voor een mooie afwerking zodat de akoestische oplossing niet alleen de geluidsabsorptie verhoogt, maar ook een mooie uitstraling geeft aan uw woning of villa.

Onafhankelijk advies om de akoestiek te verbeteren

Als specialist in akoestische toepassingen bieden we u graag onafhankelijk advies om de echo in uw huis te verminderen en de galm te reduceren. Wij realiseren diverse projecten in heel Nederland. Zo verbeteren we de akoestiek in villa’s en woningen, maar reduceren we ook de galm in zwembaden, concertzalen, werkruimtes en musea. Met een oplossing op maat, zoals een naadloos akoestisch plafond, weten we voor iedere ruimte de galm op vakkundige wijze te verminderen.

 

Laat de galm in uw woning reduceren door experts

Ons team in Rosmalen, nabij Den Bosch, helpt u graag met een maatwerkoplossing om de echo en galm in uw huis te verminderen. Wilt u ons inschakelen? Informeer dan naar de mogelijkheden door te bellen naar 073 – 6910527, te mailen naar info@penningsgroep.com of door het contactformulier in te vullen.