Hinderlijke nagalm goed te verhelpen

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Echo in huis verminderen

Bent u op zoek naar manieren om de echo in huis te verminderen? Echo en nagalm worden vaak als hinderlijk ervaren als u met iemand wil praten, al hangt het vaak ook af van de functie van de ruimte. Nagalm in de woonkamer wordt als onplezieriger ervaren dan nagalm in een kerk. Het wordt veroorzaakt doordat geluid vaak op harde en gladde oppervlakten wordt teruggekaatst. Het teruggekaatste geluid vermengt zich dan met het oorspronkelijke geluid. Dit is niet alleen storend bij gesprekken in de woonkamer, maar ook bij het luisteren naar muziek. Pennings Akoestisch Afbouwen zorgt voor toepassingen die de echo in huis flink verminderen – deze toepassingen kunnen galm met liefst 300% reduceren.

akoestiek verbeteren
akoestisch plafond

Akoestische oplossingen om de echo in huis te verminderen

Er zijn talloze akoestische oplossingen die de galm verminderen en de geluidsabsorptie verhogen. Akoestiek verbeteren en galm verminderen kan bijvoorbeeld met naadloze akoestische plafonds, akoestische panelen, akoestisch spuitwerk, akoestische wanden, akoestisch eilanden en zelfs met akoestische schilderijen waarmee u ook uw interieur kunt aankleden. Om u een duidelijke en betrouwbare oplossing te bieden, maken wij graag een plan op maat voor u om echo in huis te verminderen. Dit plan brengt de galm én de bijbehorende oplossing om deze te reduceren in kaart. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor akoestische verrassingen te staan.

Diverse maatwerkoplossingen voor huizen en villa’s in het hele land

Als specialist in akoestische toepassingen staan wij u graag bij met oplossingen op maat. Ook bieden wij u onafhankelijk advies over het verbeteren van de akoestiek in uw huis of villa door galm te reduceren. Echo en galm in huis kunnen erg irriteren en daarom doet u er goed aan deze te verminderen. Ons afbouwbedrijf in Rosmalen, nabij Den Bosch, verbetert de akoestiek in villa’s en gezinswoningen in het hele land. Dit doen wij door op vakkundige wijze de galm te verminderen, bijvoorbeeld via naadloze akoestische plafonds. Als specialist in de branche creëren wij deze naadloze plafonds geheel op maat voor uw pand. Zo kunnen wij galm reduceren middels een oplossing op maat!

Ontdek hoe wij galm bij u kunnen reduceren

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van echo en galm in huis verminderen? Informeer naar onze mogelijkheden via 073 – 6910527 of info@penningsgroep.com. Ook is het mogelijk om uw wensen omtrent het verminderen van galm met ons te delen door ons contactformulier in te vullen.