Akoestisch spuitwerk? Pennings is de expert!

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestisch spuitwerk

Met onze 15 jaar ervaring in naadloze akoestische plafonds is Pennings de specialist bij uitstek voor het aanbrengen van akoestisch spuitwerk in bijvoorbeeld kantoren, winkelcentrums en horecagelegenheden. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleine of grote projecten.

akoestiek verbeteren
akoestisch plafond

De voordelen van akoestisch spuitwerk

De akoestische prestatie bepalen

Akoestisch spuitwerk bestaat uit een cellulose vezel die in laagjes van enkele millimeters wordt aangebracht op de bouwkundige ondergrond. Een goed voorbeeld hiervan is het akoestische vlokken plafond. Door het aanbrengen van verschillende laagjes kunnen we de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbeteren.

Diversiteit aan structuren

Akoestisch spuitwerk is beschikbaar in verschillende structuren van grof tot fijn. Zo kan men kiezen voor een robuuste, industriële uitstraling maar ook voor een meer subtiel aangezicht.

Kleurenassortiment

De diversiteit aan kleuren maakt het product geschikt voor verschillende projecten en doelgroepen. Dit kan van betongrijs tot antraciet en van spierwit tot pikzwart.

Uitstekende akoestische prestaties

Naast dat de akoestische prestaties fantastisch te noemen zijn, is een akoestisch spuitplafond ook nog eens ontzettend duurzaam en milieuvriendelijk. Om deze reden is het product Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Pennings Akoestisch Afbouwen uit Rosmalen, dicht bij Den Bosch, is al jarenlang specialist op het gebied van naadloze akoestische plafondsystemen. Een perfect akoestisch spuitplafond afleveren tegen een aantrekkelijk tarief, dat is wat wij doen bij huizen en villa’s in het hele land. Voor akoestisch spuitwerk zijn we partner van Acosorb. Acosorb is één van de meest toonaangevende partijen op het gebied van akoestisch spuitwerk, bijvoorbeeld via het akoestische, geluidsisolerende vlokken plafond. Door onze ruime ervaring en expertise te bundelen kunnen wij u optimaal begeleiden met uw keuze voor het juiste product. Wat ons sterk maakt:

  • Wij denken alleen in oplossingen
  • Wij werken enkel met eigen, geschoold personeel
  • Wij zorgen altijd voor het beste plan voor uw project
  • Wij hebben alle kennis op het gebied van akoestiek en naadloze plafonds in eigen huis
  • Wij kennen het reilen en zeilen op de bouw
  • Wij zijn een gedegen partner voor de aannemer

Het ontastbare tastbaar maken

Akoestiek is en blijft een onderdeel van de natuurkundige wetten. Het is iets dat u in uw eigen perceptie beleeft en daarom is het op voorhand lastig om u te laten ervaren wat het eindresultaat is. Daarom verzorgen wij een nagalmberekening voor u. Met deze berekening kunnen wij u een indicatie geven van de akoestische situatie met én zonder akoestische voorzieningen als een akoestisch spuitplafond of een akoestisch vlokken plafond. Ons rapport bevat naast de uitgebreide berekening ook een eenvoudige samenvatting. Zo maken wij het ontastbare voor u tastbaar.

Samenwerking met het Naadloos Akoestisch Bouwlab

U wilt natuurlijk graag vooraf zien en ervaren wat akoestisch spuitwerk inhoudt en hoe de verschillende structuren eruitzien. Zodat u van tevoren weet dat u zeker de juiste keuze maakt en wat u mag verwachten. Om dit te realiseren, hebben wij een samenwerking met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Hier kunt u alle mogelijke systemen zien en ervaren en bovendien ondersteuning en akoestisch advies verkrijgen. Meer informatie vindt u via Naadloos Akoestisch Bouwlab.

Ontvang meer informatie over akoestisch spuitwerk

Wilt u graag meer te weten komen over onze akoestische oplossingen, bijvoorbeeld over ons akoestisch spuitplafond of het akoestische vlokken plafond? Bij Pennings Akoestisch Afbouwen vertellen we u vol enthousiasme meer over de mogelijkheden. Bel gerust naar 073 – 6910527 of stuur een e-mail naar info@penningsgroep.com. Ook kunt u ons contactformulier invullen.