}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestisch spuitwerk

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestisch spuitwerk

Pennings Akoestisch Afbouwen is een ervaren specialist in het aanbrengen van akoestisch spuitwerk in diverse ruimtes, waaronder een akoestisch spuitplafond of het akoestische vlokkenplafond. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het vak en werken voor zowel kantoren, winkelcentra en horecagelegenheden als vele andere projecten, zowel klein als groot.

Wat zijn de voordelen van akoestisch spuitwerk?

Door verschillende laagjes spuitwerk aan te brengen, wordt de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbeterd. Een goed voorbeeld van akoestisch spuitwerk is het akoestische vlokkenplafond. Een dergelijk plafond heeft verschillende voordelen. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren en is een akoestisch spuitplafond duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien zijn deze plafonds voor verschillende projecten en doelgroepen geschikt. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen, een specialist op het gebied van naadloze akoestische plafondsystemen uit Rosmalen, nabij Den Bosch, bieden we u graag een oplossing op maat. Wij leveren diverse akoestische oplossingen, zoals een akoestisch spuitplafond of vlokkenplafond, in het hele land.

Samenwerking met Acosorb op het gebied van akoestisch spuitwerk

Wij leveren een akoestisch spuitplafond of het akoestische vlokkenplafond tegen aantrekkelijke prijzen in heel Nederland. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, bundelen we onze krachten met Acosorb. Deze partner is een van de meest toonaangevende partijen op het gebied van akoestisch spuitwerk. Door de samenwerking van twee partijen met veel ervaring en kennis op het gebied van akoestiek, weten we u altijd van de best mogelijke oplossingen te voorzien. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor akoestisch advies en nagalmberekeningen die u een indicatie geven van de akoestische situatie van uw ruimte.

 

Kom meer te weten over het akoestisch spuitwerk

Bij Pennings Akoestisch Afbouwen bieden we u diverse akoestische oplossingen. Wilt u een akoestisch spuitplafond of het akoestische vlokkenplafond in uw woning laten plaatsen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en voordelen van het akoestische vlokkenplafond. Bel ons via 073 – 6910527, stuur een e-mail naar info@penningsgroep.com of vul het contactformulier in.