}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

De akoestiek in uw villa optimaliseren

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestiek villa

Bent u op zoek naar mogelijkheden om de akoestiek in uw villa te verbeteren? Wij staan graag voor u klaar met objectief advies en passende oplossingen. Pennings Akoestisch Afbouwen is gespecialiseerd in akoestische toepassingen, bijvoorbeeld akoestische plafonds. Voor elke ruimte hebben wij een oplossing op maat.

Diverse oplossingen om de akoestiek in uw villa te verbeteren

De mogelijkheden om de akoestiek te verbeteren in uw villa lopen behoorlijk uiteen. Daarom doen wij eerst onderzoek naar de nagalmtijd voordat wij aan de slag gaan. Wanneer wij een duidelijk beeld hebben van de situatie, zoeken wij naar een passende oplossing. Kwaliteit staat bij ons centraal. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, zijn wij bovendien altijd objectief. Wij voorzien bijvoorbeeld de betreffende ruimte(n) van een akoestisch plafond, om de akoestiek in uw villa te verbeteren.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Vanuit onze vestiging in Rosmalen, in de buurt van Den Bosch, worden wij benaderd voor afbouwprojecten in het hele land. Ons ervaren team heeft al diverse villa’s van een betere akoestiek voorzien van akoestische oplossingen. Bekijk onze eerdere projecten om een beeld te krijgen van onze diensten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden die wij bieden om de akoestiek in uw villa te verbeteren? Bel dan naar 073 – 6910527 of stuur een e-mail naar info@penningsgroep.com.