}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestiek op kantoor

Betere akoestiek zonder echo of nagalm op kantoor

Goede akoestiek op kantoor leidt tot daling ziekteverzuim

Waarom is goede akoestiek op kantoor belangrijk? Het is geen geheim dat het rendement van uw werknemers toeneemt naarmate ze zich prettiger voelen op hun werkplek. Investeren in optimale akoestische oplossingen op kantoor loont. Als onderdeel van het totale binnenklimaat zorgt een aangenaam geluidniveau ervoor dat uw personeel zich thuis voelt op de werkplek. Het wegnemen van het holle geluid en het reduceren van nagalm en echo bevorderen de concentratie, de gezondheid ten dragen er zelfs toe bij dat het ziekteverzuim afneemt. Geheel aansluitend op de ARBO-regelgeving biedt Pennings Akoestisch Afbouwen maatwerk in akoestische oplossingen en de werkgever indirect een nieuw verdienmodel. 

Akoestisch plafond of wand vooraf intekenen

Vaak wordt onvoldoende rekening gehouden met goede akoestiek bij ontwerp van kantoren. Dan zijn akoestische oplossingen achteraf noodzakelijk om bijvoorbeeld de nagalmtijd te verkorten. Met de veelheid aan akoestische oplossingen van Pennings Akoestisch Afbouwen is veel mogelijk. Ook achteraf. En deze oplossingen hoeven niet kostbaar te zijn. Akoestische wandpanelen bijvoorbeeld als tussenwand of akoestische eilanden aan het plafond kunnen dan de nagalmtijd verkorten of de geluidsabsorptie verbeteren. Beter is – indien mogelijk – om vooraf al rekening te houden met de akoestiek, zodat bijvoorbeeld in het ontwerp een akoestisch plafond kan worden ingetekend.

Bespaar kosten met goede akoestiek

Dit bespaart onnodige kosten achteraf; het is immers veelal duurder om een akoestische plafond in een bestaande situatie aan te brengen. Pennings biedt akoestische oplossingen voor elke kantoorruimte, ongeachte de grootte en architectuur. Indien mogelijk is het raadzaam om de akoestische oplossingen reeds in de ontwerpfase mee te nemen. Hierin vindt u in Pennings Akoestisch Afbouwen dé specialist. Bespaar kosten, ga voor de beste akoestische oplossing en neem contact op met Pennings Akoestiek. Dat wordt strak prettig werken op kantoor met een aangename akoestiek!

Meer informatie over akoestiek op kantoor

Zou u graag meer te weten komen over het verbeteren van de akoestiek en de akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.