Mail ons(073) 691-0527

Akoestisch probleem met akoestische oplossingen

Markthal Rotterdam - Pennings AkostiekWe spreken eigenlijk liever niet van akoestische problemen, maar van het verbeteren van akoestiek. Omdat dat is wat we doen! Akoestische oplossingen realiseren. maar de praktijk van alle dag leert ons dat een akoestiek probleem in talloze ruimtes voorkomt. Akoestiek verbeteren richt zich niet alleen op het verminderen van nagalm, geluidsabsorptie en het reduceren van geluidsoverlast, maar ook op het zichtbare resultaat. Akoestiek verbeteren is meer dan het aanbrengen van de fysieke oplossing; de esthetische eigenschappen zijn ook belangrijk. Akoestische oplossingen beginnen eerst met een goed akoestisch advies, waarmee het tackelen van het akoestiek probleem in kaart wordt gebracht. Inzichtelijk en overzichtelijk door onze akoestiek experts.

Akoestische spuitpleister

Behalve aan het oplossen van het akoestiek probleem. Daarom, we ook veel aandacht aan de afwerking met akoestische spuitpleister. Dat gebeurt uiteraard in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, maar ook met de architect, die graag wil dat akoestische oplossingen aansluiten op zijn ontwerp. Afhankelijk van uw wensen én ons advies bieden we akoestische oplossingen aan in de vorm van een akoestisch plafond, akoestische spuitpleister, akoestische panelen, akoestische wanden, eilanden of akoestische schilderijen. Akoestische oplossingen die werken ongeacht het akoestiek probleem!

Akoestiek verbeteren en ruimtes

Voor elke ruimte een akoestische oplossing

Akoestiek verbeteren heeft vooral betrekking op ruimtes, waar meer mensen samenkomen. De geluidskwaliteit en -beleving dienen aan te sluiten op de functie van de ruimte. Daarnaast speelt akoestiek binnen de moderne, particuliere woningbouw een steeds grotere rol. De villa kan nog zo mooi en strak ontworpen zijn, ‘holle’ klanken kunnen bijzonder hinderlijk zijn en als een akoestiek probleem worden ervaren.

Akoestische materialen

Door de juiste akoestische materialen en oplossingen van Pennings Akoestiek wordt het geluidscomfort verhoogd en daardoor de woonbeleving verbeterd en het akoestiek probleem verholpen. Een akoestisch plafond kan voor eenwereld van verschil zorgen, akoestische spuitpleister het geluidscomfort verhogen of bijzondere akoestische panelen een aanwinst zijn in uw interieur.

Gezondheid en verbeteren akoestiek

Akoestische verbeteren voor een beter rendement en meer geluidscomfort

Akoestiek in Dubay - Pennings AkoestiekEen belangrijk neveneffect van akoestiek verbeterende maatregelen heeft direct met de gezondheid te maken. In kantoorruimtes met veel nagalm is het moeilijk concentreren en zullen medewerkers meer energie aan de dag moeten leggen om optimaal te kunnen presteren. Geluidshinder wordt een stressfactor en leidt tot irritaties. Een akoestiek probleem is geboren. Een prettiger werkomgeving met een hoog geluidscomfort zorgt voor een beter rendement.

Akoestische plafonds

Dankzij bijvoorbeeld akoestische plafonds of akoestische panelen. Werkgevers hebben als gevolg van de ARBO-wetgeving hierin een belangrijke verantwoordelijkheid. Zo moet nagalm op werkplekken voldoen aan de Europese norm NEN-EN-ISO 9612. Behalve op het rendement heeft een goede akoestiek ook een positieve invloed op de veiligheid van medewerkers. In een machinerijke productiehal met veel nagalm kan concentratieverlies leiden tot ongelukken; een slechte geluidsaborptie kan leiden tot gehoorbeschadiging.

Betere akoestiek door kennis en advies

Pennings Akoestiek adviseert over de beste akoestische oplossingen

Pennings Akoestiek heeft niet alleen alle knowhow in huis om op elke gewenste locatie en in elke gewenste ruimte het akoestiek probleem te herkennen en de akoestiek optimaal te verbeteren, maar adviseert ook als onafhankelijke partner in de beste producten. Uitstekende samenwerking met de architect, aannemer en opdrachtgever dragen bij aan het beste eindresultaat. Een goed eindresultaat in de vorm van esthetische akoestische plafonds, akoestische panelen of akoestische spuitpleister, komt tot stand door een goed akoestisch advies.

Van akoestisch probleem naar akoestiek verbeteren

Dat is ook de kracht van Pennings Akoestiek: samenwerking op basis van een goed akoestisch advies doorvertalen naar functionele én fraaie akoestiek verbetering. Pennings Akoestiek brengt wensen en oplossingen bij elkaar: van akoestische problemen naar akoestische oplossingen. Geluidshinder en nagalm worden geluidscomfort.

Akoestiek verbeteren

Bij een akoestiek probleem hoort een akoestische oplossing en bij een akoestische oplossing hoort een akoestisch expert. Neem daarom contact met ons op!
Wilt u meer weten over
akoestiek verbeteren?
Neem telefonisch contact met ons op via 073-691 0527(073) 691-0527 ofStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.comStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.com