Mail ons(073) 691-0527

Nagalm vooraf en achteraf berekenen

Akoestiek verbeteren in drie stappen

De beste akoestische voorzieningen beginnen met een goede voorbereiding. Daarom werkt Pennings Akoestiek met het 3-stappenakoestiekplan voor architecten, particulieren en opdrachtgevers. Door vooraf een akoestiek berekening te maken, wordt de nagalmtijd van uw woonkamer, zwembad, kantoor of concertzaal bepaald en worden direct één of meer akoestische oplossingen aangeboden.
Oplossingen die ervoor zorgen dat u het geluid als prettig ervaart met onder meer akoestische plafonds, akoestische wandpanelen, baffles en van akoestische eilanden, akoestische panelen en wandpanelen en akoestische schilderijen. Simpel, snel en kostenbesparend. Berekening vanaf tekening. Gaan naar downloads en download de brochure 3-stappenakoestiekplan gratis!

Film nagalm berekenen in de praktijk


Voorkom hoge kosten

Akoestiek verbeteren begint al voordat u de akoestische oplossing in beeld hebt. Dit voorkomt dat akoestiek naderhand moet verbeteren doordat de getroffen maatregelen niet voldoende zijn om de nagalm te verminderen of de geluidsabsorptie te verhogen. Het spreekt voor zich dat u zich hierdoor hoge kosten kunt besparen.

Voordelen 3-stappenakoestiekplan

1. Gratis en nauwkeurig

2. De beste akoestische oplossing

3. Geen onnodige kosten achterafdownload  Printversie Adviesvoorbeeld nagalmtijd

download  Printversie Rekenvoorbeeld nagalmtijd


Het 3-stappenakoestiekplan werkt als volgt:

1. Zend ons uw bouwtekening per e-mail of via wetransfer

2. Wij maken een nagalmberekening van huidige en nieuwe situatie

3. U ontvangt van ons een advies en offerte op maat