Mail ons(073) 691-0527

De aannemer kiest voor de beste akoestische materialen

Akoestiek & de aannemer

“Als aannemer ben ik op zoek naar een akoestisch plafond met de beste akoestische materialen.”

Dan heeft Pennings Akoestiek de oplossingen in huis om daarvoor te zorgen. Niet alleen voor een akoestisch plafond. Onze akoestische oplossingen om echo en nagalm te verminderen variëren van akoestisch plafond tot akoestisch spuitpleister en van akoestische schilderijen tot akoestische panelen, baffles en akoestische isolatie. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis om de beste akoestische oplossing met de beste akoestische materialen te realiseren. Ook samen met de aannemer. Niet alleen de beste oplossing voor optimale akoestiek als eindresultaat, maar ook wat bereft de verwerking heeft Pennings Akoestiek écht alles in huis om voor elke ruimte de aannemer het beste akoestische alternatief te bieden. Aannemers kloppen steeds vaker aan voor akoestische oplossingen of betere alternatieven.

Specialist in akoestiek

Akoestiek op kantoor - Pennings AkoestiekElke ruimte heeft een andere akoestiek. Daarom zal uw opdrachtgever erbij gebaat zijn dat u een akoestiek specialist in de arm neemt, een specialist in akoestiek verbeteren. En dat is niet een alleen kwestie van het ophangen van gordijnen, maar moet vooraf in kaart worden gebracht, zodat u als aannemer kunt bijdragen aan een betere akoestiek. Al in een vroeg stadium laten we u zien hoe onze oplossing eruit ziet en wat het kost, maar ook welke alternatieven er zijn.

Beste akoestische oplossing

Zo werken we samen aan de beste akoestische oplossing. Vaak is dat hard nodig omdat akoestische problemen, zoals nagalm en echo als geluidshinder worden ervaren. Bovendien is achteraf ingrijpen vaak kostbaar en bovendien onnodig als u de akoestiek wil verbeteren in de woning, kantoor of winkel. Bovendien kunt u tijdens het hele proces – van bestek tot afbouwfase – rekenen op onze steun: onafhankelijk en deskundig! Wilt u een deskundig akoestisch advies, neem dan snel contact met ons op.

Project uitgelicht

Restaurant Hermitage

"Nagalmtijd fors teruggebracht"
Door vooraf de nagalmberekeningen uit te voeren, konden precies de juiste voorzieningen worden getroffen om hinderlijke nagalm te voorkomen. Zonder akoestische oplossingen zou de nagalmtijd ruim 3 seconden bedragen. Door het aanbrengen van een strak gepleisterd akoestisch plafond, dat past bij de monumentale uitstraling, is de nagalmtijd teruggebracht tot 0.8 seconden, net onder de gewenste nagalmtijd van 0.9 seconden.

Akoestiek verbeteren in uw woning De Nieuwe bibliotheek

Elke verdieping van de Almerense bibliotheek kent ondanks de transparante ruimteindeling optimale akoestiek.

Akoestiek verbeteren in uw woning Drents Museum

Nagalmreductie is in ook in het Drents Museum belangrijk om ongestoord van de fraaie kunst te kunnen genieten.

Akoestiek verbeteren in uw woning Drents Museum

Nagalmreductie is in ook in het Drents Museum belangrijk om ongestoord van de fraaie kunst te kunnen genieten.

Akoestiek verbeteren in uw woning Hermitage

In de expositieruimte van de Hermitage kan men door de akoestische plafonds ongestoord genieten van de bijzondere kunst.