Mail ons(073) 691-0527

De aannemer kiest voor de beste akoestische materialen

Akoestiek & de aannemer

“Als aannemer ben ik op zoek naar een akoestisch plafond met de beste akoestische materialen.”

Dan heeft Pennings Akoestiek de oplossingen in huis om daarvoor te zorgen. Niet alleen voor een akoestisch plafond. Onze akoestische oplossingen om echo en nagalm te verminderen variëren van akoestisch plafond tot akoestisch spuitpleister en van akoestische schilderijen tot akoestische panelen, baffles en akoestische isolatie. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis om de beste akoestische oplossing met de beste akoestische materialen te realiseren. Ook samen met de aannemer. Niet alleen de beste oplossing voor optimale akoestiek als eindresultaat, maar ook wat bereft de verwerking heeft Pennings Akoestiek écht alles in huis om voor elke ruimte de aannemer het beste akoestische alternatief te bieden. Aannemers kloppen steeds vaker aan voor akoestische oplossingen of betere alternatieven.

Specialist in akoestiek

Akoestiek op kantoor - Pennings AkoestiekElke ruimte heeft een andere akoestiek. Daarom zal uw opdrachtgever erbij gebaat zijn dat u een akoestiek specialist in de arm neemt, een specialist in akoestiek verbeteren. En dat is niet een alleen kwestie van het ophangen van gordijnen, maar moet vooraf in kaart worden gebracht, zodat u als aannemer kunt bijdragen aan een betere akoestiek. Al in een vroeg stadium laten we u zien hoe onze oplossing eruit ziet en wat het kost, maar ook welke alternatieven er zijn.

Beste akoestische oplossing

Zo werken we samen aan de beste akoestische oplossing. Vaak is dat hard nodig omdat akoestische problemen, zoals nagalm en echo als geluidshinder worden ervaren. Bovendien is achteraf ingrijpen vaak kostbaar en bovendien onnodig als u de akoestiek wil verbeteren in de woning, kantoor of winkel. Bovendien kunt u tijdens het hele proces – van bestek tot afbouwfase – rekenen op onze steun: onafhankelijk en deskundig! Wilt u een deskundig akoestisch advies, neem dan snel contact met ons op.

Project uitgelicht

Akoestische panelen in showroom

Akoestische eilanden zorgen voor minder nagalm
Hoewel het bestek voorschreef dat akoestisch spuitwerk (of een gelijkwaardige oplossing) voldoende was om de akoestiek te verbeteren, hebben we gekozen voor 'zwevende' akoestische eilanden. De nagalmberekeningen overtuigden de opdrachtgever om te kiezen voor deze fraaie, esthetische oplossing en om te keien voor een betere akoestiek met minder nagalm.

Het resultaat van deze akoestische oplossing in de vorm van zwevende akoestische panelen, mag gezien worden. En dat is ook de bedoeling!

Akoestiek verbeteren in uw woning Reguliere Dwarsstraat Amsterdam

Naadloosplafond in driehoek vorm, aangesloten op een daklicht

Akoestiek verbeteren in uw woning Fries museum Rotterdam

De beleving wordt optimaal in het Fries Museum met optimale akoestiek.

Akoestiek verbeteren in uw woning Hoofdkantoor ABN Amro Amsterdam

Architect: Pei, Cobb, Freed & partners
Toegepast product: Stosilent Superfein
Toegepast gebied: Algemene ruimtes en bestuursruimte

Akoestiek verbeteren in uw woning Hoogheemraadschap Delft

Naadloze akoestiek in een bijzonder strakke, mooie uitvoering.