}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Naadloos akoestisch plafond met gestuukte afwerking

Naadloos gestuukt akoestisch plafond 

De akoestische prestaties van een hoogwaardig systeemplafond met de uitstraling van een naadloos plafond; het behoort tot de mogelijkheden. Met een naadloos akoestisch plafond brengt u het beste van twee werelden samen. Ervaar het zelf.

Het product

In de regel wordt een naadloos akoestisch plafond opgebouwd uit een onderconstructie waarop de akoestische beplating wordt aangebracht. Nadat de beplating is aangebracht wordt het geïnstalleerde plafond gecontroleerd op vlakheid en waar nodig bijgewerkt. Daarna wordt het plafond in twee lagen handmatig voorzien van een akoestisch open stucpleister. Het eindresultaat is een glad gestuukte uitstraling met hoogwaardige akoestische prestaties.

Kleurmogelijkheden

Een gestuukte afwerking wordt standaard in het wit aangebracht, maar u kunt wanneer u dat wenst ook voor een andere kleur kiezen. Hieraan is geen minimale afname gekoppeld, waardoor het wijzigen van de kleur tevens voor kleinere projecten mogelijk is.

Integratie van verlichting, inspectieluiken, armaturen

Het toepassen van verlichting, led-strips, inbouwarmaturen of inspectieluiken; alles is mogelijk met een naadloos akoestisch plafond.

Producteigenschappen naadloos plafond met gestuukte afwerking

  • Gladde structuur
  • Brandklasse A2-s1.d0
  • Uitstekende akoestische prestaties (αw 0.80)
  • Akoestisch getest conform NEN-IN-ISO 354:2003

TBA Richtlijnen

Nederland is op het gebied van naadloze akoestische plafonds toonaangevend in Europa. Zo zijn wij het enige land met een onafhankelijke richtlijn speciaal voor naadloze akoestische plafonds. De norm is opgesteld en wordt beheerd door de onafhankelijke instantie TBA. Deze norm is bijzonder streng, maar biedt ook garantie voor een optimaal resultaat op zowel het gebied van montage, vlakheid als akoestische prestaties. Alle naadloze akoestische plafonds worden beoordeeld conform deze richtlijn.

Erkend installateur

Alleen met de juiste werkwijze, veel oog voor detail en een juiste installatie functioneert een naadloos akoestisch plafond optimaal op zowel akoestisch als esthetisch vlak. Hiervoor moet een installateur dan ook uitvoerig getraind zijn. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen zijn we gecertificeerd en erkend installateur van naadloze akoestische plafonds. Bovendien zijn we marktleidend specialist op dit gebied waardoor u bij ons in goede handen bent.

Meer informatie over naadloos plafond met gestuukte afwerking

Zou u graag meer informatie ontvangen over het laten aanbrengen van een naadloos plafond met gestuukte afwerking? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u met veel plezier meer over de mogelijkheden en onze dienstverlening.