}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Naadloos akoestisch plafond met gespoten afwerking

Naadloos akoestisch plafond met gespoten afwerking

Een plafond dat er prachtig uitziet en ook nog eens de beste akoestische prestaties levert? Met een naadloos plafond met gespoten afwerking van bijvoorbeeld gipskarton behoort het tot de mogelijkheden.

Het product

Over het algemeen wordt een naadloos akoestisch plafond gerealiseerd met een onderconstructie waarop de akoestische beplating wordt aangebracht. Alle naden en schroefpunten worden in meerdere lagen gesmeerd, gevoegd en geschuurd tot er een strakke en vlakke ondergrond ontstaat. Anders dan bij een gipsplafond telt de aangebrachte hoeveelheid voegmateriaal én de breedte van de voeg mee om zo de akoestische prestaties te behouden. Als afwerking worden er twee zeer dunne lagen akoestische spuitpleister op het oppervlak gespoten. Het eindresultaat is een strak, zeer fijn gestructureerd plafond met optimale akoestische prestaties.

Kleurmogelijkheden

Een gespoten afwerking kan in iedere RAL- of NCS-kleur worden aangebracht. Hieraan is geen minimale afname gekoppeld, waardoor een kleur naar keuze ook voor kleinere projecten mogelijk is.
Integratie van verlichting, inspectieluiken en armaturen is voor ons ook geen enkel probleem. Met een naadloos akoestisch plafond is nagenoeg alles mogelijk.

Producteigenschappen naadloos plafond met gespoten afwerking

  • Zeer fijne korrelstructuur
  • Leverbaar in iedere RAL- of NCS-kleur
  • Cradle to Cradle gecertificeerd
  • Brandklasse A2-s1.d0
  • Uitstekende akoestische prestaties (αw 0.95)
  • Akoestisch getest conform NEN-IN-ISO 354:2003

TBA Richtlijnen

Nederland is op het gebied van naadloze akoestische plafonds toonaangevend in Europa. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij dan ook – als enige land – een onafhankelijke richtlijn speciaal voor naadloze akoestische plafonds. De norm is opgesteld en wordt beheerd door de onafhankelijke instantie TBA. Deze norm is bijzonder streng maar biedt garantie voor optimaal resultaat op het gebied van montage, vlakheid en akoestische prestaties. Al onze naadloze akoestische plafonds worden beoordeeld conform deze richtlijn.

Erkend installateur

Alleen met de juiste werkwijze, veel oog voor detail en een juiste installatie functioneert een naadloos akoestisch plafond optimaal op zowel akoestisch als esthetisch vlak. Hiervoor moet een installateur dan ook uitvoerig getraind zijn. Wij zijn gecertificeerd en tevens erkend installateur van naadloze akoestische plafonds en zijn marktleidend specialist op dit gebied.

Meer informatie naadloos plafond met gespoten afwerking

Zou u graag meer informatie krijgen over het laten aanbrengen van een naadloos plafond met gespoten afwerking? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en onze dienstverlening.