}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

De akoestiek verbeteren

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestiek verbeteren

Wilt u graag de akoestiek verbeteren in een ruimte? Laat u dan adviseren door de experts van Pennings Akoestisch Afbouwen. Wij bieden diverse akoestische oplossingen op maat die niet alleen op fysiek niveau, maar ook op esthetisch niveau van waarde zijn. Of u nu de akoestiek wilt verbeteren in uw woning of bijvoorbeeld in een kantoor; wij helpen u graag verder.

Diverse oplossingen om de akoestiek te verbeteren

Zowel in woningen en villa’s als in werkruimtes is een slechte akoestiek zeer storend. ‘Holle’ klanken worden door veel mensen als hinderlijk ervaren en in een werkruimte kan een slechte akoestiek zelfs zorgen voor een lage efficiëntie. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen bieden we akoestische oplossingen op maat in overleg met zowel de opdrachtgever als de architect. De oplossing kan, afhankelijk van uw wensen en ons advies, verschillende vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan een akoestisch plafond, een akoestische spuitpleister, akoestische panelen en/of akoestische wanden. Wij voorzien u van een werkende oplossing, ongeacht het akoestische probleem.

Ontdek de mogelijkheden

Als u de akoestiek in een bepaalde ruimte wilt verbeteren, neemt u het best contact op met Pennings Akoestisch Afbouwen in Rosmalen, nabij Den Bosch. Ons team biedt diverse akoestische oplossingen aan in heel het land. Bel gerust naar 073 – 6910527 of stuur een e-mail naar info@penningsgroep.com voor meer informatie.