}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Spotlight Interview

Frans van den Heuvel – Bouwbedrijf van den Heuvel

 

Mijn naam is Frans van den Heuvel en ik ben nu 34 jaar werkzaam bij bouwbedrijf van den Heuvel. Getrouwd met Francy en wij hebben samen vier kinderen. Rechtstreeks vanuit de HTS Tilburg op 23 jarige leeftijd begonnen met de opvolging van mijn vader.

Wat ons bijzonder maakt is dat wij zowel nazorg (vervangen van een deurdruk) tot de volledige bouw van grote villa’s, appartementencomplexen en utiliteitsbouw verzorgen. Wij doen dit allemaal met (veelal) eigen mensen die door ons zelf zijn opgeleid en allemaal een langdurig dienstverband hebben. We nemen de klant mee door het gehele proces van bouwen en wij vinden dat de klant hiervan moet kunnen genieten. Dit proces is transparant en geheel duidelijk voor de klant. Wij doen dit al meer dan 100 jaar maar blijven jong en dynamisch en zijn een groot voorstander om projecten in teamverband samen op te pakken.

Akoestiek speelt bij ons een grote rol. Als de akoestiek vergeten of niet meegenomen wordt lijkt het net of er iets ontbreekt. Als akoestiek wel is toegepast is het een verademing. Wat een rust!

Wij zijn zeer blij met de samenwerking met Pennings akoestisch Afbouwen. Afspraak is afspraak, daarbij hebben ze goede mensen die snappen wat ze aanbrengen en dat het belangrijk is om in de laatste fase van een bouw waar zij hun product in mogen aanbrengen zuiver werken. De begeleiding van de werkzaamheden is zeer goed en de klant wordt duidelijk geadviseerd. Tevens is er een grote mate van flexibiliteit voor het oplossen of wijzigen van planningen of werkzaamheden.

Deze samenwerking is gebaseerd op kwalitatief goed werk en een fijne samenwerking. De firma Pennings staat in ons lijstje van Preferred supplier.

Frans van den Heuvel

Directeur / DGA, Bouwbedrijf van den Heuvel Helmond BV

Projecten van Bouwbedrijf van den Heuvel

Voor meer informatie of projecten klik op de afbeeldingen hieronder en je gaat direct naar de website van Bouwbedrijf van den Heuvel.