Verkorten nagalmtijd, verminderen echo

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Naadloos akoestisch plafond

Een naadloos akoestisch plafond en andere vormen van naadloze akoestiek zijn prachtig! Voor wie hoge eisen stelt aan afwerking biedt Pennings Akoestisch Afbouwen deze complete akoestische oplossing. Naadloze akoestiek vermindert nagalm op  optimale wijze door maximale geluidabsorptie. De prestaties van onze naadloze akoestische stucplafonds zijn ongeëvenaard. Maar het is ook een staaltje vakmanschap, dat wij dankzij jarenlange ervaring tot in de kleinste details beheersen. Voordat deze vorm van naadloze akoestiek wordt aangebracht, is er heel wat aan voorafgegaan. Soms overleg met de architect, altijd nauw contact met de opdrachtgever. Want het gaat niet alleen om de akoestische prestaties, maar ook om de esthetische kwaliteiten. En die zijn bij ons in goede handen.

akoestiek verbeteren
akoestisch plafond

Een naadloos akoestisch plafond is geschikt voor elk interieur

Met onze naadloze akoestische plafonds zijn wij uniek in Nederland. Deze maatwerkoplossing is op elk interieur af te stemmen en voor elke ruimte geschikt te maken, ongeachte de grootte of vorm. Het naadloos akoestisch plafond is strak en glad en zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van echo, nagalm of dat u elkaar niet goed kunt verstaan. Dat maakt het plafond geschikt voor onder meer villa’s, musea, kantoren, woningen, concertzalen, zwembaden en studio’s. Onze akoestiekspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook over de kleuren, want een akoestisch plafond kan in vrijwel alle kleuren naadloos worden uitgevoerd.

Onze toepassingen laten echo in stijl verminderen

Een naadloos akoestische plafond vermindert echo in stijl! Want naast de functionaliteit zijn vrijwel alle vormen en kleuren mogelijk zodat ze ook zijn af te stemmen op het interieur van uw woonkamer, kantoor, bedrijfsruimte, winkel, studio of werkkamer. Wij adviseren u ook over bijvoorbeeld inbouwverlichting, leidingen en meer, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van de beste akoestiek.

Een naadloos akoestisch plafond op maat

Waarom benoemen we een naadloos akoestisch plafond als een apart product? Dat komt doordat een naadloos afgewerkt stucplafond met akoestische eigenschappen vakmanschap vereist. En vakmanschap vindt u bij Pennings Akoestisch Afbouwen. We hebben jarenlange ervaring met het monteren en afwerken van naadloze akoestiek. Ook beschikken we over de benodigde expertise om u te voorzien van een akoestische oplossing die perfect past bij uw situatie.

Onze nagalmberekening geeft een duidelijk beeld van de situatie

Wij gaan zorgvuldig te werk door vooraf goed in kaart te brengen aan welke akoestische prestaties moet worden voldaan. U wilt immers jarenlang genieten van een strakke naadloze afwerking. En dan vindt u in ons bedrijf in Rosmalen, in de regio Den Bosch, écht een partner die gaat voor de beste akoestische oplossing!

Meer informatie over een naadloos akoestisch plafond

Wilt u graag meer weten over het verbeteren van de akoestiek met behulp van naadloze akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op en ontvang een naadloze oplossing voor uw akoestiek op maat. Hier vertellen wij u graag meer over als u belt naar 073 – 6910527 of een e-mail stuurt naar info@penningsgroep.com.