}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Naadloos akoestisch plafond

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Naadloos akoestisch plafond

Wilt u een naadloos akoestisch plafond of een andere vorm van naadloze akoestiek laten plaatsen in uw woning? Schakel dan de hulp in van Pennings Akoestisch Afbouwen in Rosmalen, nabij Den Bosch. Wij bieden complete akoestische oplossingen voor iedere ruimte en zorgen daarbij voor een afwerking van hoogwaardige kwaliteit. Met naadloze akoestiek wordt het geluid maximaal geabsorbeerd, wat zorgt voor minder nagalm in de ruimte. Met onze jarenlange ervaring weten we voor ieder project weer vakmanschap te leveren. In overleg met de architect en de opdrachtgever zoeken we altijd naar de beste oplossing, zowel op akoestisch als esthetisch niveau.

Voor ieder interieur een naadloos akoestisch plafond

Met een naadloos akoestisch plafond van Pennings Akoestisch Afbouwen bent u verzekerd van maatwerk. Deze plafonds zijn op ieder interieur af te stemmen en daarmee geschikt voor bijna alle projecten die wij aannemen. Kiest u voor een naadloos akoestisch plafond in uw woning, kantoor of villa? Dan heeft u geen last meer van een echo of nagalm. Dit maakt een naadloos akoestisch plafond bijvoorbeeld ook geschikt voor zwembaden, concertzalen en studio’s. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van naadloze akoestiek? Onze akoestiekspecialisten voorzien u graag van advies. Wilt u bijvoorbeeld weten uit welke kleuren u kunt kiezen en welke kleur het beste past bij uw woning? Onze experts bespreken het graag met u.

Een plafond op maat

Een naadloos akoestisch plafond vermindert niet alleen de echo, maar geeft ook een prachtige uitstraling aan uw woning of villa. Deze plafonds worden door ons op maat voor u gemaakt. Met onze ervaring en kennis op het gebied van naadloze akoestiek weten we voor iedere situatie een passende akoestische oplossing te vinden.

 

Kom meer te weten over naadloze akoestiek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een naadloos akoestisch plafond en wilt u graag onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op via 073 – 6910527 of info@penningsgroep.com en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van naadloze akoestiek.