}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Geluiddempend plafond

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Geluiddempend plafond

Indien u graag over een geluiddempend plafond wilt beschikken, is het verstandig dat u hiervoor een specialist inschakelt. Wij voorzien u graag van een akoestisch plafond dat het geluid op optimale wijze dempt. Pennings Akoestisch Afbouwen is dé expert op het gebied van akoestische plafonds. Wanneer u ons inschakelt, profiteert u van de juiste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Een geluiddempend plafond creëren kan op verschillende wijzen

Als merkonafhankelijk afbouwbedrijf geven wij u te allen tijde objectief advies omtrent uw geluiddempend plafond. Op basis van de situatie in uw ruimte vertellen wij u welke toepassingen het meest geschikt zijn. Een andere optie om uw plafond geluiddempend te krijgen, is een naadloos akoestisch plafond. Dit zorgt voor optimale vermindering van nagalm én het ziet er ook nog eens fraai uit. Wij zijn het enige afbouwbedrijf dat naadloze akoestische plafonds aanbiedt. U vindt ons bedrijf in Rosmalen, vlak bij Den Bosch, maar wij bieden onze diensten aan in heel Nederland.

Neem contact met ons op

Bij ons krijgt u niet zomaar een offerte; wij leveren u ondersteuning op maat aan. Wilt u over een geluiddempend plafond beschikken en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 073 – 6910527 en info@penningsgroep.com.