}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

3 stappenakoestiekplan

De nagalm vooraf en achteraf berekenen

Akoestiek verbeteren in drie stappen

De beste akoestische voorzieningen beginnen met een goede voorbereiding. Daarom werkt Pennings Akoestisch Afbouwen met het 3-stappenakoestiekplan voor zowel architecten, particulieren als opdrachtgevers. Door vooraf een akoestiek berekening te maken, wordt de nagalmtijd van uw woonkamer, zwembad, kantoor of concertzaal bepaald waarna direct één of meerdere akoestische oplossingen worden aangeboden. Oplossingen die ervoor zorgen dat u het geluid als prettig ervaart.

Voorbeelden van akoestische oplossingen zijn akoestische plafonds, akoestische wandpanelen, baffles, akoestische eilanden, akoestische schilderijen, akoestische panelen en wandpanelen. Simpel, snel en kostenbesparend.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en naar de kosten? Bij Pennings Akoestisch Afbouwen maken wij graag een berekening vanaf tekening voor u.

Meer informatie over hoe wij te werk gaan? Download het 3-stappenakoestiekplan helemaal gratis!

Voorkom hoge kosten

De akoestiek verbeteren begint al voordat u de akoestische oplossing in beeld heeft. Dit voorkomt dat de akoestiek naderhand nogmaals moet worden verbeterd doordat de getroffen maatregelen niet voldoende zijn om de nagalm te verminderen of de geluidsabsorptie te verhogen. Het spreekt voor zich dat u hierdoor hoge kosten kunt besparen.

Voordelen 3-stappenakoestiekplan

1. Gratis en nauwkeurig
2. De beste akoestische oplossing
3. Geen onnodige kosten achteraf

Het 3-stappenakoestiekplan werkt als volgt:

1. Zend ons uw bouwtekening per e-mail of via wetransfer
2. Wij maken een nagalmberekening van huidige en nieuwe situatie
3. U ontvangt van ons een advies en offerte op maat