}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestiek & uw zwembad
Met een akoestisch plafond is het optimaal ontspannen

Echo en nagalm in het zwembad. Het is een probleem van geluidshinder dat we allemaal kennen. In een openbaar zwembad is dit nog niet zo’n groot probleem, maar in uw privé zwembad wilt u in alle rust ontspannen. Hier moet de akoestiek dus goed zijn. Een akoestisch plafond in een zwembad vraagt om een specifieke aanpak. Met onze 15 jaar ervaring zijn wij uw specialist. Waarom uw plafond in uw zwembad bij ons in goede handen is?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Meer dan 100 privé zwembaden voorzien van een plafond
  • Inbouwen van verlichting, koven etc.? Geen probleem
  • Alle expertise in eigen huis
  • Wij installeren plafond enkel met eigen, geschoold personeel
  • Wij verzorgen altijd een maatwerkplan, specifiek voor uw zwembad
  • Wij verzorgen de afstemming met de aannemer, zwembad installateur, elektricien etc.

Wij helpen u graag.

Zien, horen en ervaren

Wij werken nauw samen met het naadloos akoestisch bouwlab. In het bouwlab kunt u, alle mogelijkheden zien, horen en beleven in onafhankelijk testruimtes. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen. Ook biedt het naadloos akoestisch bouwlab u ondersteuning bij akoestische vraagstukken.

Review: Akoestisch plafond zorgt voor optimaal geluidscomfort
De akoestiek laten afhangen van de inrichting is niet altijd de beste oplossing. Toen de loungehoek en bar waren voltooid, bleek de akoestiek verre van optimaal. De opdrachtgever had voor deze prachtige relaxplek toch een andere geluidskwaliteit voor ogen. De nagalm was te overheersend. Door het aanbrengen van een hoogwaardig akoestisch plafond is de geluidskwaliteit naar volle tevredenheid verbeterd. De nagalmtijd is drastische teruggebracht en daarvoor in de plaats is vooral veel zwemplezier gekomen!

Meer info ‘akoestiek in een zwembad verbeteren’

De akoestiek in een zwembad verbeteren; bij Pennings Akoestisch Afbouwen behoort het tot één van onze specialiteiten. Zou u graag meer te weten komen over onze dienstverlening en de mogelijkheden? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.