}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestiek voor u als aannemer!
Wij denken graag met u mee

Bent u als aannemer op zoek naar de best passend akoestische oplossing voor uw project? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een betrouwbare, vakkundige en gedegen partner voor u als aannemer en specialist in naadloze akoestische oplossingen.

Waar wij voor staan?

  • Wij kennen het reilen en zeilen op de bouw en uw belangen als aannemer
  • Wij denken enkel in oplossingen
  • Wij verzorgen de volledige installatie met enkel eigen, geschoold personeel
  • Wij dragen de eindverantwoordelijkheid voor onze oplossingen
  • Wij zijn sterk in het bedenken van oplossingen en verzorgen het beste plan van aanpak
  • Wij hebben alle kennis op het gebied van akoestiek en naadloze plafonds in eigen huis

 

Bestek, Alternatief of totaal andere oplossingen?

Een bestek geeft vaak een leidraad van de bedoeling van de architect en de wens van de opdrachtgever, maar in veel gevallen zijn er alternatieven te bedenken die minstens gelijkwaardig op alle facetten, maar beter bij het project passen. Dit kan vanuit technisch oogpunt zijn, maar ook simpelweg vanwege het budget. Wij hebben alle expertise in huis om voor u , de architect en uw opdrachtgever deze volledig te onderbouwen. Wij zijn uw Sparringpartner.

Beste akoestische oplossing

Op voorhand samenwerken aan de beste akoestische oplossing zodat zowel u als uw opdrachtgever in een later stadium niet voor verrassingen komen te staan. Het is hard nodig om akoestische problemen, zoals nagalm en echo, te voorkomen. Bovendien is achteraf ingrijpen vaak kostbaar en onnodig als u de juiste voorbereidingen treft. Bovendien kunt u tijdens het hele proces – van bestek tot afbouwfase – rekenen op onze steun: onafhankelijk en deskundig.

Project uitgelicht

Naadloze akoestiek in 370 verschillende vormen

Voor het project Reguliere Dwarsstraat Amsterdam stond van Wijnen Amsterdam voor een fikse uitdaging. Hoe maak je een naadloos plafond in 370 driehoeken, met iedere een andere afmetingen op een torderende, gebogen ondergrond? Wij staan erom bekend dat we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Na het afstemmen van het juiste product en het beste plan van aanpak, hebben wij in samenwerking met van Wijnen Bouw de installatie van de naadloze plafonds verzorgt. Akoestiek en Design op zijn best.

Meer informatie akoestiek & de aannemer

Bent u aannemer en wilt u dat de akoestiek voor uw klant tiptop in orde is? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.