}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Onafhankelijk overzicht naadloze akoestische plafondsystemen

Het Naadloos Akoestisch Bouwlab is een akoestisch kenniscentrum in Rosmalen dat merkonafhankelijk is en uniek wereldwijd. Hier presenteren wij voor architecten, opdrachtgevers en andere partijen een overzicht van vrijwel alle naadloze akoestische plafonds en plafondsystemen die er op dit moment op de markt zijn.

De akoestische plafondsystemen zijn elk gemonteerd in een afzonderlijke, maar gelijkwaardige ruimte. Hierdoor zijn ze objectief met elkaar te vergelijken in kwaliteit, absorptievermogen, afwerking en montageconstructie. Het lab heeft diverse testruimtes, waar de bezoeker de verschillen tussen de diverse naadloze akoestische oplossingen zelf kan ervaren. Dit maakt het voor architecten en opdrachtgevers makkelijker om tot een goede keuze te komen. Ook over andere akoestische oplossingen kunnen we u onafhankelijk en vrijblijvend adviseren. Welkom in ons lab!

Het akoestisch kenniscentrum

Het akoestisch kenniscentrum is een wereldwijd uniek merkonafhankelijk kennis-, advies- en trainingscentrum voor naadloze akoestische oplossingen voor kantoren, musea, onderwijsinstellingen, woningen, concertzalen en openbare gebouwen.

Akoestische oplossingen

Architecten, opdrachtgevers, onderwijsbesturen en bouwondernemers vinden hier een gevarieerd aanbod van concrete akoestische oplossingen. De praktijk wordt nagebootst in identieke testruimtes, om zelf te ervaren wat de kwaliteiten zijn van de naadloze akoestische plafonds. Zowel wat prestatie betreft als afwerkingsniveau. Het centrum richt zich in hoofdzaak op naadloze akoestische oplossingen. U vindt in ons akoestisch bouwlab ook andere mogelijkheden om de akoestiek te verbeteren.

Activiteiten

Bent u ontwerper, gebouwbeheerder, opdrachtgever, dan bent u van harte welkom. Onze akoestiekadviseurs geven u graag een rondleiding en zij laten zien welke akoestische oplossingen er voor handen zijn. Tevens worden in ons centrum themabijeenkomsten georganiseerd, kennisdagen en workshops.

Meer informatie over het akoestisch kenniscentrum

Is de akoestiek in uw woning of bedrijfspand niet optimaal? Heeft u last van nagalm of echo? Bij Pennings Akoestisch Afbouwen weten wij er raad mee. De akoestiek in de woning verbeteren is onze specialiteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.