}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestische spuitpleister laten aanbrengen

 

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestisch spuitpleister

Bent u op zoek naar een akoestische spuitpleister? Deze geluidsabsorberende toepassing schaft u aan bij Pennings Akoestisch Afbouwen. Wij zijn gevestigd in Rosmalen, in de buurt van Den Bosch, maar bieden onze diensten aan in het hele land. Met behulp van onze akoestische spuitpleister geven wij uw kantoor of winkelcentrum een industriële uitstraling.

Een akoestische spuitpleister verbetert de akoestiek op optimale wijze

Allereerst geven wij u uitgebreid advies voor de betreffende ruimte. Ook wordt de nagalmtijd onderzocht, omdat op basis hiervan een akoestische oplossing kan worden aangeboden. Onze akoestische spuitpleister is geschikt voor wanden en plafonds waar geluidsabsorptie gewenst is. De akoestische spuitpleister zorgt voor een vermindering van nagalm en verbetert zo de algehele akoestiek in de ruimte. Dit is dé ideale oplossing voor een winkelcentrum of horecagelegenheid, maar het is ook erg geschikt voor bijvoorbeeld kantoren.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag weten wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden betreffende het toepassen van een akoestische spuitpleister en verbeter de akoestiek in uw pand. Heeft u nog vragen over onze toepassingen of diensten? Neem dan contact met ons op via 073 – 6910527 of info@penningsgroep.com. Wij staan u graag te woord.