}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuitwerk is de vreemde eend in de bijt binnen de naadloze akoestische plafonds.
Dit type spuitwerk is een cellulose vezel die in meerdere laagjes rechtstreeks tegen de ondergrond wordt gespoten. Het grote voordeel van akoestisch spuitwerk is dat het vanwege de vele mogelijkheden in kleuren, structuren en laagdikte op iedere ondergrond kan worden aangebracht. Tevens kan het product worden afgestemd op de wens, behoefte en het budget. Meer weten over akoestisch spuitwerk? Bij Pennings vertellen wij u er graag over.

Voordelen akoestisch spuitwerk

 

De akoestische prestatie bepalen

Akoestisch spuitwerk bestaat uit een cellulose vezel die in laagjes van enkele millimeters wordt aangebracht op de bouwkundige ondergrond. Door het aanbrengen van verschillende laagjes kunnen we de akoestische prestatie bepalen.

Diversiteit aan structuren

Akoestische spuitwerk is beschikbaar in verschillende structuren van grof tot fijn. Zo kan men kiezen voor een robuuste, industriële uitstraling maar ook voor een meer subtiel aangezicht.

Kleurenassortiment

De diversiteit aan kleuren maakt het product geschikt voor verschillende projecten en doelgroepen. Dit kan van betongrijs tot antraciet en van spierwit tot pikzwart.

Uitstekende akoestische prestaties

Naast dat de akoestische prestaties fantastisch te noemen zijn, is akoestisch spuitwerk ook nog eens ontzettend duurzaam en milieuvriendelijk. Om deze reden is het product Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd.

Wat kunnen wij voor uw betekenen?

Pennings Akoestisch Afbouwen is al 15 jaar specialist op het gebied van naadloze akoestische plafondsystemen. Perfecte plafonds afleveren tegen een aantrekkelijk tarief, dat is wat wij doen.

Voor akoestisch spuitwerk zijn we partner van Acosorb. Acosorb is één van de meest toonaangevende partijen op het gebied van akoestisch spuitwerk. Door onze ruime ervaring en expertise te bundelen kunnen wij u optimaal begeleiden met uw keuze voor het juiste product.

Het ontastbare tastbaar maken

Akoestiek is en blijft een onderdeel van de natuurkundige wetten. Het is iets dat u enkel zelf kunt ervaren en daarom is het op voorhand lastig om u te laten ervaren wat het eindresultaat zal zijn. Want hoe zal een ruimte straks klinken als deze is opgeleverd? Is de omgeving straks akoestisch comfortabel? Dat zijn vragen waarbij de antwoorden moeilijk zijn in te beelden zonder dit te beleven.

Hoe we dit oplossen? Door een nagalmberekening voor u te verzorgen. Met deze berekening kunnen wij u een indicatie geven van de akoestische situatie met én zonder akoestische voorzieningen. Ons rapport bevat naast de uitgebreide berekening ook een eenvoudige samenvatting. Zo maken wij het ontastbare voor u tastbaar.

Samenwerking met het Naadloos Akoestisch Bouwlab

U wilt natuurlijk graag vooraf zien en ervaren wat akoestisch spuitwerk inhoudt en hoe de verschillende structuren eruitzien. Zodat u van tevoren weet dat u zeker de juiste keuze maakt en wat u mag verwachten. Om dit te realiseren hebben wij een samenwerking met het Naadloos Akoestisch Bouwlab. Hier kunt u alle mogelijke systemen zien en ervaren en bovendien ondersteuning en advies verkrijgen. Meer informatie vindt u via www.naadloosakoestischbouwlab.nl.

Meer informatie over akoestisch spuitwerk

Zou u graag meer te weten komen over akoestisch spuitwerk? Bij Penning Akoestisch Afbouwen vertellen we u vol enthousiasme meer over de mogelijkheden.